iRing Easy Lock Mount - Clip standaard - Geschikt voor iRing Easy Mount arm - Tafel of bureau bevestiging

4323692
19.00
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Caliber-Europe
4,6 Sterren
iRing Easy Lock Mount - Clip standaard - Geschikt voor iRing Easy Mount arm - Tafel of bureau bevestiging
19.00

Productomschrijving

De iRing EasyMount Clip Standaard is de ideale aanvulling op je iRing Easy Lock Mount Arm en Universele telefoon- of tablethouder. Met deze handige clip kun je je smartphone of tablet stevig bevestigen aan de rand van je tafel, bureau of bijvoorbeeld een plank. Hierdoor heb je je apparaat altijd in het zicht en binnen handbereik, waardoor het ideaal is voor gebruik op kantoor, thuis, of tijdens het studeren.

Eigenschappen:

  • Handige clip standaard
  • Geschikt voor bevestiging aan de rand van tafels, bureaus, planken, etc.
  • Eenvoudig te bevestigen en te verwijderen
  • Compatibel met iRing Easy Lock Mount Arm
Veilige en stabiele bevestiging

Dankzij het stevige ontwerp van de iRing EasyMount Clip Standaard kun je je apparaat veilig en stabiel aan de rand van je tafel of bureau bevestigen. De clip zorgt ervoor dat je telefoon of tablet stevig vastzit, zelfs bij intensief gebruik.

Compatibel met iRing Easy Lock Mount

De iRing EasyMount Clip Standaard is speciaal ontworpen om te werken met de iRing Easy Lock Mount Arm. Hierdoor kun je eenvoudig wisselen tussen verschillende montagevoeten, afhankelijk van je behoeften. Combineer de clip standaard met de arm voor optimale flexibiliteit.

Stevige bevestiging

De iRing EasyMount Clip Standaard biedt een stevige grip op de rand van je tafel of bureau. Hierdoor blijft je apparaat veilig op zijn plaats, zelfs als je het touchscreen gebruikt of typt. Perfect voor het voeren van videovergaderingen, het bekijken van tutorials, of het volgen van recepten tijdens het koken.

Eenvoudig aan te passen

De clip standaard is gemakkelijk aan te passen aan de dikte van de rand van je tafel of bureau. Hierdoor kun je het stevig vastzetten zonder beschadigingen aan te brengen. Bovendien kun je de hoek aanpassen voor de beste kijkervaring.

Meegeleverd:

1 x iRing EasyMount Clip Standaard

Belangrijk: de iRing Easy Lock Mount Arm en Universele telefoon- of tablethouder worden apart verkocht en zijn niet inbegrepen bij deze clip standaard.

Productspecificaties

  • Merk: Caliber
  • EAN: 8809857420229
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 172.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen