JBL Flip 6 Zwart

3947646
124.00
Je kunt 24 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad

Productomschrijving

Harder en beter hoorbaar geluid

Het ritme van het ritme gaat verder met het JBL Flip 6 tweewegluidsprekersysteem, ontworpen om krachtig, kristalhelder en krachtig geluid te leveren. Het ovale baselement produceert uitzonderlijk lage frequenties en middentonen, terwijl een apart treble-element zorgt voor een helder en helder bovenregister. De Flip 6 beschikt ook over twee geoptimaliseerde passieve zenders voor een diepe basweergave, nauwkeurig afgesteld door het geavanceerde algoritme van Harman.

Meer plezier met PartyBoost

Met PartyBoost kun je twee JBL PartyBoost-compatibele luidsprekers gebruiken om stereogeluid te produceren. Bovendien kun je je feest opfleuren door meerdere JBL PartyBoost-compatibele luidsprekers te combineren.

Water- en stofdicht volgens IP67-classificatie

Aan de rand van het zwembad. Naar het park. De JBL Flip 6 heeft een IP67-classificatie, waardoor hij water- en stofdicht is. Je kunt je speaker dus overal mee naartoe nemen.

Dubbele aansluiting

Verbind tot 2 smartphones of tablets draadloos met de speaker en luister er afwisselend naar terwijl je geniet van geweldig JBL Pro Sound.

12 uur afspeeltijd

Maak je geen zorgen over kleine dingen zoals het opladen van de batterij. De JBL Flip 6 biedt tot 12 uur afspeeltijd op een enkele lading.

Maximaliseer de ervaring

Maximaliseer uw audio-ervaring met JBL Portable. Ontvang updates en productondersteuning rechtstreeks vanaf uw telefoon. Je kunt dan de functies openen om het geluid te versterken of de bas aan te passen, zodat je volledige controle over je geluid hebt.

Vet ontwerp

Een gedurfd geluid ontmoet een gedurfd ontwerp. Het geweldig klinkende maar gemakkelijk mee te nemen model past bij elke persoonlijke stijl. Het kan worden ingesteld op staand of liggend en u kunt kiezen uit een verscheidenheid aan levendige kleuren.

In de doos:

  • JBL Flip 6 Zwart
  • Type usb-c kabel

Productspecificaties:

Merk: JBL
Model: Flip 6
Kleur: Zwart
Waterdicht: Ja
Gewicht: 550g
Maximale accuduur: 12 uur

Productspecificaties

  • Merk: JBL
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 6925281994258
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten