JENS Living kruik XL - Teddy - Polyester - 74 x 14 x 8 cm - Zwart

4720110
17.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DealDonkey
4,2 Sterren
JENS Living kruik XL - Teddy - Polyester - 74 x 14 x 8 cm - Zwart
17.99

Productomschrijving

Met deze Teddy Kruik XL warm je jezelf lekker op. De extra lange kruik vul je eenvoudig met warm water, en de hoes is gemaakt van heerlijk zacht teddy fleece, wat zorgt voor extra comfort. Met deze warme kruik kun je de verwarming gerust een graadje lager zetten. Perfect voor koude avonden en ideaal om mee te ontspannen.

Jouw voordelen:

  • Extra lange kruik voor meer warmte
  • Zachte teddy fleece hoes voor comfort
  • Eenvoudig te vullen met warm water
  • Stijlvol design in zwart

Extra lange kruik voor meer warmte
De JENS Living Kruik XL is extra lang, wat betekent dat je meer warmte krijgt dan bij standaard kruiken. Dit maakt hem ideaal om je hele lichaam op te warmen, zoals je nek, schouders of rug. Vooral tijdens koude nachten of wanneer je last hebt van spierpijn, biedt de lengte van de kruik extra comfort. Het formaat zorgt ervoor dat je deze gemakkelijk om je heen kunt wikkelen, wat bijdraagt aan een ontspannend gevoel. Het vermogen om de warmte goed vast te houden maakt deze kruik een betrouwbare metgezel, of je nu in bed ligt of op de bank ontspant. Deze kruik is perfect voor dagelijks gebruik en biedt de nodige warmte op de momenten dat je het echt nodig hebt.

Zachte teddy fleece hoes voor comfort
De kruik is voorzien van een heerlijke zachte teddy fleece hoes die je huid beschermt tegen het directe contact met het warme rubber. Deze hoes is niet alleen zacht en comfortabel, maar biedt ook een luxe gevoel wanneer je hem gebruikt. De teddy stof zorgt ervoor dat de warmte geleidelijk vrijkomt, zodat je kruik nooit te heet aanvoelt. Het onderhoud is eenvoudig; je kunt de hoes gemakkelijk verwijderen en wassen wanneer dat nodig is. Hierdoor blijft de kruik fris en voelt hij steeds als nieuw aan. Het zachte fleece zorgt ervoor dat je de kruik niet alleen als warmtebron gebruikt, maar ook als een extra knuffel tijdens koude momenten.

Eenvoudig te vullen met warm water
Deze kruik is gemakkelijk te vullen met warm water, wat het gebruik snel en handig maakt. Het brede vulgat voorkomt knoeien tijdens het vullen en zorgt ervoor dat je snel weer kunt genieten van de weldadige warmte. Het schroefsysteem van de dop sluit goed af, zodat er geen water kan ontsnappen en je kruik veilig gebruikt kan worden. Dankzij het gebruiksgemak is deze kruik geschikt voor iedereen, van jong tot oud. De eenvoud van het vullen maakt hem tot een praktisch en betrouwbaar hulpmiddel, ongeacht het seizoen. Vul de kruik gewoon met warm water, sluit de dop goed af, en je bent klaar om te ontspannen.

Stijlvol design in zwart
De zwarte uitvoering van de JENS Living Kruik XL past perfect in elk interieur. Het strakke en moderne design geeft de kruik een elegante uitstraling die verder gaat dan alleen functionaliteit. Of je nu de kruik op de bank laat liggen of mee naar bed neemt, het stijlvolle zwarte design zorgt ervoor dat hij er altijd goed uitziet. Deze kleur maakt de kruik tijdloos en geschikt voor iedereen die houdt van een subtiele, maar stijlvolle uitstraling. De combinatie van functie en mode maakt deze kruik een must-have voor elk huishouden.

JENS Living Kruik XL kopen of bestellen?
Warm jezelf op met de JENS Living Kruik XL in het stijlvolle zwart. Bestel nu en ervaar het comfort en de luxe van een extra lange warme kruik tijdens de koude dagen!

Specificaties:

  • Merk: JENS Living
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Rubber / Polyester
  • Type kruik: Warm waterkruik
  • Afmetingen: 74 x 14 x 8 cm
  • Gewicht: 620 gram

Productspecificaties

  • Merk: SENZA
  • EAN: 8721001922697
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Polyester
  • Afmeting (cm): 74x14x8 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 620.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen