Jumpstarter met Luchtcompressor

4652736
99.99
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Karsten-International
4,2 Sterren
Jumpstarter met Luchtcompressor
99.99

Productomschrijving

Raak nooit meer gestrand met een lege accu of platte band! De Silvergear Jumpstarter met Compressor is de ideale redder in noodgevallen voor onderweg! Met een krachtige batterij, startkabels, ingebouwde compressor en handige functies zoals een LCD-scherm en noodverlichting, biedt dit multifunctionele apparaat betrouwbaarheid en gemak waar je ook naar toe gaat. 

4-in-1 Jumpstarter met Compressor

De Silvergear Jumpstarter met Compressor gebruik je voor diverse situaties en toepassingen. Ontdek de veelzijdigheid van het 4-in-1 apparaat:

  • Jumpstarten: Laat een lege batterij geen spelbreker zijn! Met de krachtige jumpstarter start je jouw voertuig in no-time weer op.
  • Banden oppompen: Geen gedoe meer met slappe banden! De ingebouwde luchtcompressor blaast niet alleen autobanden op, maar is ook perfect voor fietsbanden, ballen en zelfs opblaasbare luchtbedden of zwembaden.
  • Noodverlichting: Sta nooit in het donker! Dankzij de handige ingebouwde noodverlichting verlicht je moeiteloos je weg bij pech onderweg.
  • Stroomvoorziening: Nooit meer zonder stroom! Onze jumpstarter werkt ook als draagbare powerbank, waardoor je al jouw elektronische apparaten zoals smartphones, laptops en tablets kunt opladen.

De ideale starthulp

Deze Jumpstarter met Compressor is ontworpen met jouw gemak in gedachten! Dankzij het ingebouwde LCD-scherm heb je altijd volledig inzicht in de status van je batterij en de compressor. Met een batterij capaciteit van 13000mAh ben je verzekerd van voldoende kracht om je voertuig met de startkabel moeiteloos op te starten, keer op keer. Daarnaast bevat deze jumpstarter een handige noodverlichting om je pad te verlichten wanneer het donker wordt.

Betrouwbaar en multifunctioneel

Of je nu met een lege accu staat of een band moet oppompen, deze Jumpstarter met Compressor staat altijd paraat. Met een ingebouwde compressor die druk levert tot 150 PSI, is het oppompen van autobanden, fietsbanden of luchtbedden een fluitje van een cent. En dankzij de vooraf ingestelde functie hoef je alleen maar te selecteren welke druk je nodig hebt, en het apparaat doet de rest.

Lichtgewicht en draagbare Jumpstarter met Compressor

Nooit meer sjouwen met zware apparatuur in je kofferbak. Deze jumpstarter met compressor is compact en lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk mee neemt waar je ook naartoe gaat. En met de stevige opberghoes blijft je apparaat veilig en georganiseerd, altijd klaar voor gebruik!

Nooit meer gestrand dankzij Silvergear

Met de Silvergear Jumpstarter met Compressor ben je altijd voorbereid op onverwachte situaties onderweg. Betrouwbaar, veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, dit apparaat is een must-have voor elke reiziger. 

Bestel de Silvergear Jumpstarter met Compressor nu en wees altijd voorbereid op noodsituaties onderweg!
 

Productspecificaties

  • Merk: Silvergear
  • EAN: 8711568099963

Beoordelingen

Gesponsorde producten