Kinderslot Kastjes Wit 10 Stuks

4636446
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,8 Sterren
Kinderslot Kastjes Wit 10 Stuks
14.99

Productomschrijving

Kinderen zijn nieuwsgierige ontdekkers, en we willen dat ze zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Onze zelfklevende kastjes sloten bieden gemoedsrust voor ouders en verzorgers, waardoor de nieuwsgierigheid van kinderen in toom wordt gehouden. Met hoogwaardig materiaal en eenvoudige installatie, zijn onze sloten de ideale oplossing voor kastbeveiliging in uw huis.

Zelfklevend
Geen gedoe met schroeven of boren; deze sloten zijn zelfklevend en eenvoudig te installeren. Ze kunnen veilig worden bevestigd op allerlei soorten kasten en laden zonder schade aan het oppervlak.

Pak van 10
Met een pakket van 10 sloten krijgt u voldoende beveiliging voor meerdere kasten in uw huis. Perfect voor de keuken, badkamer, slaapkamer, of waar dan ook waar nieuwsgierige handjes toegang kunnen krijgen.

Kastbeveiliging
Onze sloten zijn ontworpen om ongeoorloofde toegang tot kasten en laden te voorkomen. Ze zorgen ervoor dat gevaarlijke items buiten het bereik van kinderen blijven, terwijl u gemakkelijk toegang behoudt. 

Eenvoudige Installatie - Zelfklevend Gemak
Het installeren van onze zelfklevende kastjes sloten is een fluitje van een cent. Geen gedoe met gereedschap of gaten boren in uw meubilair. U kunt ze in enkele minuten aanbrengen zonder enige rommel of beschadigingen. Bovendien zijn ze ook gemakkelijk te verwijderen zonder resten achter te laten wanneer u ze niet langer nodig heeft. 

Een Pakket van 10 - Waarde en Veelzijdigheid
Met 10 sloten in één pakket krijgt u waar voor uw geld en de veelzijdigheid om meerdere kasten en laden te beveiligen. Of u nu de keuken, badkamer, slaapkamer of speelkamer van uw kind wilt beveiligen, u zult genoeg sloten hebben om het werk te klaren. Onze sloten zijn geschikt voor verschillende soorten meubels, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elke ruimte in uw huis.

Uitstekende Kastbeveiliging
Onze zelfklevende kastjes sloten bieden een effectieve barrière tussen uw kinderen en potentiële gevaren die zich in kasten en laden bevinden. Met deze sloten kunt u gerust zijn, wetende dat uw kinderen veilig zijn en geen toegang hebben tot gevaarlijke voorwerpen of stoffen. Het voorkomen van ongevallen en onbedoeld gebruik is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Onze zelfklevende kastjes sloten zijn ontworpen met eenvoud in gedachten. Hier is een snelle handleiding over hoe ze werken:

  1. Schone Ondergrond: Zorg ervoor dat het oppervlak waarop u de sloten wilt aanbrengen schoon en droog is. Dit zorgt voor een stevige hechting.

  2. Verwijder Beschermfolie: Verwijder de beschermfolie van de zelfklevende zijde van het slot.

  3. Plaats en Druk: Plaats het slot op de gewenste locatie op uw kast of lade en druk stevig aan om ervoor te zorgen dat het goed vastzit.

  4. Wachten en Gebruiken: Geef de zelfklevende achterkant wat tijd om volledig te hechten. Zodra het slot stevig op zijn plaats zit, kunt u het gebruiken om de kast of lade te vergrendelen en zo de inhoud veilig te houden.

Wanneer u het slot niet langer nodig heeft, kunt u het voorzichtig verwijderen zonder schade aan het oppervlak achter te laten.

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964702179
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten