King of Fighters XV - Day One Edition - PS4

3959006
23.34
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
King of Fighters XV - Day One Edition - PS4
23.34

Productomschrijving

King of Fighters XV - herleef de iconische vechtgame!

King of Fighters XV voor PlayStation 4 brengt de legendarische vechtgame-serie naar een nieuw niveau, met een verscheidenheid aan bekende personages en vernieuwde gameplay. Deze editie viert de rijke geschiedenis van de franchise en biedt zowel nieuwe als terugkerende spelers een meeslepende ervaring in de wereld van de vechtsport.

Diverse cast van personages

In King of Fighters XV kun je kiezen uit een uitgebreide selectie van meer dan 39 personages, waaronder favorieten uit eerdere edities en nieuwe toevoegingen. Elk personage heeft unieke vaardigheden en speciale aanvallen, wat zorgt voor diverse speelstijlen. Dit geeft spelers de mogelijkheid om hun favoriete personages te kiezen en hun vechtstrategieën aan te passen aan hun persoonlijke voorkeur.

Verbeterde gameplay-mechanieken

De gameplay in King of Fighters XV heeft aanzienlijke verbeteringen ondergaan ten opzichte van zijn voorgangers. De game introduceert nieuwe mechanismen zoals de "Shatter Strike," waarmee spelers hun tegenstander kunnen doorbreken en de dynamiek van het gevecht kunnen beïnvloeden. Deze innovaties voegen een nieuwe laag van strategie toe aan de gevechten, waardoor elke strijd spannend en uitdagend blijft.

Visueel vernieuwend en toegankelijk

Met een frisse grafische stijl biedt King of Fighters XV een visuele upgrade die zowel veteranen als nieuwe spelers zal aanspreken. De intuïtieve besturing maakt de game toegankelijk voor beginners, terwijl ervaren spelers zich kunnen verdiepen in complexe combo’s en technieken. Dit zorgt ervoor dat spelers van alle niveaus zich kunnen uitleven in de arena.

Aanpasbare spelervaring

De game biedt verschillende spelmodi, waaronder een meeslepende verhaalmodus en online gevechten, waardoor je altijd iets te doen hebt. Daarnaast kunnen spelers hun vechtstijl verder ontwikkelen door middel van training en het verkennen van verschillende strategieën in de modus voor meerdere spelers. Deze flexibiliteit maakt King of Fighters XV een veelzijdige keuze voor elke vechtgame-liefhebber.

Geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar.

Bekijk de trailer van King of Fighters XV!

Productspecificaties

  • Merk: Plaion
  • Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Koch Media
  • EAN: 4020628675493
  • Genre games: Actie
  • Platform: PlayStation 4
Gesponsorde producten

Beoordelingen