Knaak Bucket hat Roos

4713931
12.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Knaak Bucket hat Roos
12.95

Productomschrijving

Ontdek de Knaak Rozenprint Bucket Hat - Ideaal voor Herfst en Winter!

Op zoek naar een modieuze en functionele hoed voor het herfst- en winterseizoen? Onze bucket hat met een prachtige rozenprint is precies wat je nodig hebt! Deze hoed combineert stijl met bescherming tegen de elementen, zodat je er tijdens de herfstwind en lichte regen niet alleen fantastisch uitziet, maar ook warm en droog blijft. Hier zijn een paar redenen waarom je absoluut verliefd zult worden op onze bucket hat:

Betoverende Rozenprint: De adembenemende rozenprint voegt een vleugje romantiek en elegantie toe aan je herfst- en winteroutfits, waardoor ze perfect worden aangevuld.

One Size Fits All: Onze hoed is ontworpen in een one-size-fits-all maat (56-58), wat betekent dat hij geschikt is voor de meeste hoofdmaten.

Warm en Comfortabel: Gemaakt van 100% katoen biedt deze bucket hat warmte en comfort. Het materiaal houdt je hoofd warm en gezellig, zelfs op koude dagen.

Unisex Ontwerp voor Veelzijdigheid: Deze hoed is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, dankzij het veelzijdige en tijdloze ontwerp. Of je nu een sportieve, casual of trendy herfst- of winterlook wilt creëren, deze bucket hat past bij elke stijl.

Bescherming tegen Herfstwind en Lichte Regen: Deze hoed biedt effectieve bescherming tegen de herfstwind en lichte regen, zodat je warm en droog blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

Of je nu door het herfstbos wandelt, een winterse stad verkent of gewoon geniet van de gezelligheid bij het haardvuur, de Knaak Rozenprint Bucket Hat is de perfecte keuze voor stijl en comfort tijdens het herfst- en winterseizoen. Voeg dit trendy accessoire toe aan je garderobe en omarm de herfst- en winterseizoenen met stijl!

Let op: Het hoedje is niet waterdicht.

Maat: 56-58

Productspecificaties

  • Merk: Knaak
  • EAN: 8720301311613
  • Materiaal: Katoen
Gesponsorde producten

Beoordelingen