Knaak Dunschiller Roestvrijstalen 2-in-1 Julienne Dunschiller Perfect voor Wortel Aardappel Meloen Gadget Groente Fruit

4712312
7.95
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Knaak Dunschiller Roestvrijstalen 2-in-1 Julienne Dunschiller Perfect voor Wortel Aardappel Meloen Gadget Groente Fruit
7.95

Productomschrijving

Veilig en Gezond: De Knaak multifunctionele dunschiller is ontworpen met een mes en lichaam van 100% hoogwaardig roestvrij staal van voedingskwaliteit. Dit zorgt voor een corrosiebestendige en duurzame tool met een hoge hardheid, ideaal voor het efficiënt schillen en malen van fruit en groenten.

Perfect Ontwerp: De Knaak dunschiller heeft een middelgrote handgreep met een matte afwerking, wat zorgt voor een voortreffelijk en comfortabel gevoel tijdens gebruik. Het intieme hangende ontwerp maakt het gemakkelijk op te bergen in elke keukenopbergkit.

Veelzijdig: De Knaak multifunctionele dunschiller is perfect voor het eenvoudig verwijderen van de schil van diverse soorten fruit en groenten. Speciaal ontworpen voor het schillen van gladde en pluizige schillen zoals die van tomaten, paprika's, perziken, kiwi's, en meer.

Eenvoudig Schoon te Maken: De Knaak dunschiller is moeiteloos schoon te maken, zowel voor als na gebruik. Geen zorgen over lastige resten, het onderhoud is eenvoudig en snel.

Voordeel Mes: De Knaak dunschiller is een uniek 2-in-1 keukengereedschap dat zowel schillen als hakken mogelijk maakt. Perfect voor het maken van mooie decoratieve strips en gekartelde schillen van fruit en groenten, waardoor je gerechten een professionele uitstraling krijgen.

Kies voor de Knaak Multifunctionele Dunschiller voor een efficiënte en stijlvolle schilervaring in jouw keuken.

Productspecificaties

  • Merk: Knaak
  • EAN: 8720301314119
Gesponsorde producten

Beoordelingen