Kroonschild verkeersbord - 30 jaar

4586782
12.15
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Kroonschild verkeersbord - 30 jaar
12.15

Productomschrijving

Huldeschild Verkeersbord - 30 Jaar: Een Onvergetelijk Cadeau

Vier je een speciale verjaardag? Het huldeschild verkeersbord met het getal 30 van Paperdreams maakt elke feestlocatie extra bijzonder. Dit kleurrijke en vrolijke verkeersbord zorgt direct voor een feestelijke sfeer. Hang het bord op een prominente plek en maak de jarige job extra blij!

Perfect voor Elke Feestelijke Gelegenheid

Of je nu thuis een feestje viert of in een gehuurde zaal, dit verkeersbord past perfect bij elke decoratie. Het bord is gemaakt van stevig kunststof, zodat je het gemakkelijk kunt ophangen en het tegen een stootje kan. De vrolijke kleuren trekken meteen de aandacht, waardoor iedereen meteen weet dat er iets te vieren valt!

Waarom Kiezen voor het Huldeschild Verkeersbord - 30 Jaar?
  • Merk: Paperdreams
  • Kleur: multi
  • Materiaal: kunststof

Dit feestdecoratiebord is speciaal ontworpen om de 30e verjaardag extra bijzonder te maken. Het kleurrijke ontwerp zorgt voor een vrolijke uitstraling en het stevige kunststof materiaal garandeert dat je het bord na het feest eenvoudig kunt bewaren voor een volgend gebruik. Geef je een groot feest? Combineer het verkeersbord met andere feestartikelen van Paperdreams voor een compleet plaatje.

Gemakkelijk te Gebruiken

Het huldeschild verkeersbord is eenvoudig op te hangen met touw of haakjes. Plaats het bijvoorbeeld bij de ingang van de feestlocatie of boven de cadeautafel. Zo creëer je direct een feestelijke entree voor alle gasten. Het bord is lichtgewicht, dus je hebt geen zware hulpmiddelen nodig om het op te hangen.

Productspecificaties

  • Merk: Paperdreams
  • EAN: 8716764083426
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Plastic
Gesponsorde producten

Beoordelingen