Leifheit strijkplankovertrek S 110x34cm

4587056
15.75
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dobeno
4 Sterren
Leifheit strijkplankovertrek S 110x34cm
15.75
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

Leifheit strijkplankovertrek Cotton Classic S 110x34 cm

Wil je jouw strijkplank een frisse en kleurrijke uitstraling geven? De Leifheit strijkplankovertrek Cotton Classic S is precies wat je zoekt. Deze strijkplankovertrek past perfect op strijkplanken met een maat van 110x34 cm. Dankzij het gebruik van katoen ervaar je optimaal strijkgemak en een glad resultaat zonder moeite.

Waarom kiezen voor de Leifheit strijkplankovertrek Cotton Classic S?

Deze strijkplankovertrek van Leifheit is ontworpen om jouw strijkervaring te verbeteren. Het gebruik van hoogwaardig katoen zorgt ervoor dat je strijkijzer soepel over de stof glijdt. Dit betekent minder moeite en een beter resultaat. De kleurrijke print zorgt ook nog eens voor een vrolijke noot tijdens het strijken.

Producteigenschappen
  • Merk: Leifheit
  • Kleur: multi
  • Lengte: 110 cm
  • Breedte: 34 cm
  • Materiaal: katoen
Perfecte pasvorm en eenvoudig in gebruik

Met een lengte van 110 cm en een breedte van 34 cm past deze strijkplankovertrek perfect op jouw strijkplank. Het katoen zorgt voor een glad oppervlak, waardoor kreukels snel verdwijnen. Je kunt de hoes eenvoudig bevestigen, zodat je snel aan de slag kunt.

Bekijk ons assortiment strijkplankovertrekken

Bij Massamarkt bieden we een ruim assortiment aan strijkplankovertrekken. Of je nu op zoek bent naar een hoes van katoen, een specifieke maat nodig hebt, of een leuk design zoekt, wij hebben het allemaal. Onze Leifheit hoezen staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Kies jouw favoriet en maak van strijken een plezierige klus!

Productspecificaties

  • Merk: Leifheit
  • EAN: 4006501715975
  • Kleur: Multikleur
Gesponsorde producten

Beoordelingen