LEXIBOOK - Stitch Ukelele - Ongeveer 53 cm - Hout - 6 nylon snaren - Gids meegeleverd

4709363
34.21
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
LEXIBOOK - Stitch Ukelele - Ongeveer 53 cm - Hout - 6 nylon snaren - Gids meegeleverd
34.21
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

Word een geweldige muzikant door te leren met de Stitch ukelele! Nylon snaren, flexibeler dan gitaarsnaren, beschadigen de kinderhanden niet! Deze ukelele is gemaakt van kwaliteitshout en resoneert met vreugde en elegantie. Exotische geluiden om de oren van kinderen te oefenen! Kleiner dan een gitaar, het zal voor het kind comfortabeler zijn om te leren!
* Hoofdkleur: Blauw
* Producttype: Houten ukelele voor kinderen
* Geslacht: Gemengd
* Licenties: Stitch - Disney
* Materiaal - Materiaal: Kwaliteitshout met nylon snaren
* Plusproduct: In tegenstelling tot dunne imitaties beschikt deze ukelele over 4 authentieke nylon snaren voor echt speelplezier. Duurzaam, leerzaam en zó leuk!
* Materialen: hout- en nylonsnaren
* Modellen: Stitch-licentie ukelele
* Leeftijd (vanaf): 3 jaar
* Licentie: Lilo en Stitch
* Samenstelling van het kavel: Ukelele en gebruikershandleiding
* Merk: LEXIBOOK
* Afmetingen: circa 53 cm
* Waarschuwing: Let op! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden - 3 jaar
* Garantie (²): 2 jaar
* Type publiek: Kind
* Productomschrijving: Je kind voelt de ziel van een echte kleine muzikant, maar is ook en vooral een echte kleine fan van de iconische Disney-tekenfilm: Lilo & Stitch? Laat hem dus deze schattige houten ukelele ontdekken, versierd met de afbeelding van Stitch, waardoor hij de muzikant in hem kan loslaten! Deze prachtige houten ukelele zal uw kind in een oogwenk meenemen naar de Disney-tekenfilm Lilo & Stitch, waarin de avonturen van Lilo & Stitch centraal staan! Stitch, een buitenaards experiment (Experiment 626) kwam per ongeluk op aarde aan en werd geadopteerd door een kind: de kleine Lilo. Met zijn 4 snaren van echt nylon die klinken als echte, zal dit originele muziekinstrument uw kind meenemen naar de stranden van Hawaï. De ukelele is gemaakt van hout en is voornamelijk geïllustreerd met een tekening van Stitch-dansen en verschillende elementen die doen denken aan de wereld van de film. Dankzij de handleiding die bij de ukelele wordt geleverd, kunnen zelfs beginnende kinderen op een leuke, progressieve en vooral leuke manier leren spelen, ze zullen echte complete stukken kunnen leren spelen. Om te beginnen met spelen hoeft u alleen maar het instrument te stemmen (stemapparaat niet inbegrepen) en uw kind te laten experimenteren. Zo zal uw kind zich openstellen voor nieuw essentieel leren, zoals het leren spelen van muziek, en zal het zijn verbeeldingskracht en creativiteit de vrije loop kunnen laten om nieuwe stukken te bedenken. Door muziek te leren, kan uw kind ook zelfvertrouwen en coördinatie ontwikkelen. Deze prachtige ukelele is daarom een ideaal cadeau-idee voor kleine muzikanten die fan zijn van Lilo & Stitch!
* Gebruik: Binnen

Productspecificaties

  • Merk: LEXIBOOK
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 3380743104416
Gesponsorde producten

Beoordelingen