Luvego Elektrische Bovendeken Warmte deken met Fleece/Sherpa l Plaid 180x130 CM l 3.5 Meter Kabel l 160W l Donker Bruin

4630154
59.99
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Luvego Elektrische Bovendeken Warmte deken met Fleece/Sherpa l Plaid 180x130 CM l 3.5 Meter Kabel l 160W l Donker Bruin
59.99

Productomschrijving

Luvego - Elektrische Bovendeken Warmte deken met Fleece - 180x130 CM - 3.5 Meter Kabel - 160W - Donker Bruin

Als je op zoek bent naar ultiem comfort tijdens koude nachten, is deze warmte deken precies wat je nodig hebt. Met zijn 9 warmtestanden en luxueuze donkerbruine afwerking biedt deze elektrische deken een knusse en stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer. Laat de Luvego Elektrische deken in donkerbruin je omhullen en geniet van warme, rustgevende nachten. 

De pluspunten van de Elektrische Deken van Luvego 

  • Schakelt automatisch uit 
  • 9 verschillende warmtestanden 
  • Extra groot formaat van 180 x 130 cm 
  • Beschermd tegen oververhitting 
  • Snel op temperatuur (160W) 
  • Makkelijk te bedienen 
  • Extra lange kabel van 3 meter 
Veiligheid voorop 

Veiligheid staat boven alles bij de Luvego Elektrische Dekens. Met geavanceerde beschermingsmechanismen, zoals oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling, kun je met een gerust hart in slaap vallen. De deken is ontworpen om jou warmte en comfort te bieden zonder concessies te doen aan veiligheid. 

Krachtig Vermogen  

Met een krachtig vermogen van 160W warmt deze deken snel op en houdt hij je de hele nacht warm. De 9 verschillende warmtestanden geven je volledige controle over de temperatuur, zodat je kunt genieten van persoonlijk afgestemde warmte, ongeacht het weer buiten. 

Ultrazacht comfort 

De warmte deken is aan beide kanten voorzien van een fleece laag. De ene kant bestaat uit comfortabel sherpa fleece dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid en erg fijn is om onder te slapen of onder te relaxen. De andere zijde van de deken is ook erg zacht en gemaakt van flanel fleece. De elektrische deken is warmer dan de warmste fleecedeken, waardoor je het nooit meer koud hoeft te hebben op de koudere dagen of avonden van het jaar. 

Gebruiksvriendelijk 

De Luvego Elektrische deken in donkerbruin is eenvoudig te bedienen. Met duidelijke bedieningselementen kun je de gewenste instellingen moeiteloos aanpassen. De timerfunctie zorgt ervoor dat de warmte deken zichzelf uitschakelt na enkele uren, zodat je zorgeloos kunt slapen. Comfort en gebruiksgemak gaan hand in hand met deze elektrische deken. 

Elektrishe deken in verschillende kleuren

Naast de klassieke bruine Luvego elektrische deken biedt FerryGut nu ook keuzes in trendy kleuren zoals grijs en blauw. Verwen jezelf met warmte en comfort in stijl, terwijl je geniet van de zachte omhelzing van deze luxe dekens. Of je nu kiest voor de rustgevende neutraliteit van grijs of de levendige frisheid van blauw, elke deken belooft heerlijke ontspanning en een goede nachtrust. Upgrade je slaapervaring met de veelzijdigheid van kleur en de kwaliteit van Luvego's elektrische dekens, nu verkrijgbaar bij FerryGut.

.

Productspecificaties

  • Merk: Luvego
  • EAN: 8719327726648
  • Type elektrische deken: Bovendeken
  • Vermogen (Watt): 160.0
  • Kleur: Bruin

Beoordelingen

Gesponsorde producten