Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater - 2000W - Oscillatiefunctie - PTC keramisch - Met afstandsbediening en timer

4627846
64.99
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater - 2000W - Oscillatiefunctie - PTC keramisch - Met afstandsbediening en timer
64.99

Productomschrijving

Luvego - Elektrische Kachel - Heater - 2000W - Oscillatiefunctie - PTC keramisch - Met afstandsbediening en timer

Deze elektrische kachel van Luvego is de perfecte keuze voor iedereen die tijdens de koude dagen verlangt naar een warme en knusse ruimte. Of je nu op zoek bent naar extra warmte in je woonkamer of de kilte op kantoor wilt verdrijven, de heater voorziet in wat je nodig hebt. Zijn moderne design voegt niet alleen warmte, maar ook een vleugje stijl toe aan elk interieur. Dankzij de PTC keramische verwarming, in combinatie met de ABS-behuizing, wordt de warmte snel en effectief verspreid. Het intuïtieve bedieningspaneel biedt je volledige controle over je verwarmingservaring, zodat je altijd in een comfortabele omgeving kunt vertoeven. 

De pluspunten van de Elektrische Kachel van luvego 

  • Stijlvol design voor elke inrichting. 
  • Compact en licht, gemakkelijk te verplaatsen. 
  • Brede oscillatie voor gelijkmatige verwarming. 
  • Drie verwarmingsinstellingen voor flexibel comfort. 
  • Oververhittingsbeveiliging en kantelschakelaar voor veilig gebruik. 
  • LED-display en afstandsbediening voor eenvoudige bediening. 
  • Duurzame materialen garanderen een lange levensduur.
Modern en elegant ontwerp 

Luvego staat bekend om innovatie. Met strakke lijnen en een stijlvol ontwerp is de heater niet alleen praktisch, maar ook een mooi item in je huis. Het past goed in zowel moderne als traditionele interieurs en wordt al snel een blikvanger in elke kamer. De heater heeft een formaat van 182 x 175 x 430mm en weegt slechts 1,9kg, dus je kunt hem makkelijk verplaatsen. 

Efficiënte warmteverspreiding 

De elektrische heater van Luvego kenmerkt zich door een efficiënte warmteverspreiding, dankzij de brede oscillatie die de warmte gelijkmatig door de kamer verdeeld. Hierdoor wordt een aangename temperatuur in de gehele ruimte gecreëerd, zonder koude plekken.  

Drie verwarmingsinstellingen 

De elektrische heater is uitgerust met drie verwarmingsinstellingen: FAN, LOW HEATING en HIGH HEATING. Deze veelzijdige opties bieden je de mogelijkheid om de temperatuur aan te passen aan jouw voorkeuren. Heb je behoefte aan zachte warmte tijdens een kille lenteochtend of krachtige verwarming op een ijskoude winterdag? Deze instellingen stellen je in staat om snel en eenvoudig de gewenste warmte te selecteren. De intuïtieve bediening en het LED-display maken het nog makkelijker om de juiste keuze te maken, zodat je altijd de perfecte temperatuur hebt. 

Veilig en betrouwbaar 

De elektrische heater is ontworpen met jouw veiligheid als hoogste prioriteit. Dankzij diverse ingebouwde beveiligingsfuncties kun je met een gerust hart genieten van de aangename warmte. Zo is er een oververhittingsbescherming aanwezig; deze essentiële functie schakelt de heater automatisch uit wanneer deze te warm wordt, waardoor het risico op ongelukken drastisch vermindert. Daarnaast draagt de brede oscillatiekantelschakelaar bij aan de veiligheid door te zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor hete plekken die brandgevaar kunnen opleveren worden voorkomen. Verder is de heater uitgerust met een hoogwaardige ABS-behuizing. Dit duurzame materiaal garandeert dat de heater bestand is tegen slijtage en een lange levensduur heeft. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Luvego
  • Verpakkingsinhoud: 1x Luvego Elektrische Ventilator Kachel Heater - 2000W - Oscillatiefunctie - PTC keramisch - Met afstandsbediening en timer
  • EAN: 8719327726778
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten