Luvego® Statief Ventilator Staand met Afstandsbediening - Stille Ventilator - Diverse Standen & Timer - 40CM - Zwart/Wit

4630152
69.99
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Luvego® Statief Ventilator Staand met Afstandsbediening - Stille Ventilator - Diverse Standen & Timer - 40CM - Zwart/Wit
69.99

Productomschrijving

Luvego - Statief Ventilator Staand met Afstandsbediening - Stille Ventilator - Diverse Standen & Timer - 40CM - Zwart/Wit

Ontdek de verfrissende wereld van de Luvego ventilator bij FerryGut! Onze koelventilator biedt een vleugje koelte en comfort voor elk seizoen. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle luchtkoeler voor op het kantoor of een krachtige staande verkoelendeventilator voor de slaapkamer, bij FerryGut vind je de perfecte oplossing voor aangename luchtcirculatie. Geniet van comfort en verkoeling met de Luvego koelventilator, de ultieme keuze voor een frisse ambiance. 

De pluspunten van de Ventilator van Luvego 

  • Verschillende standen (Normal/Nature/Sleep) 
  • Digitaal display 
  • Met afstandsbediening 
  • Minimalistisch design 
  • Stevige voet 
  • Extra lange kabel (3M) 
Luvego Ventilator: Frisse Lucht in Stijl 

De Luvego ventilator, de ultieme luchtcirculatieoplossing, biedt niet alleen verkoeling, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan je ruimte. Met zijn eigentijds design en krachtige prestaties, is deze verkoelendeventilator perfect voor thuis, op kantoor of waar je maar wilt genieten van comfortabele luchtstroom. 

Krachtige Prestaties 

Dankzij de geavanceerde technologie levert de Luvego ventilator indrukwekkende prestaties. Met verschillende snelheidsinstellingen kun je de luchtstroom aanpassen aan je voorkeur en behoeften. Het maakt niet uit of het een warme zomerdag is of een benauwde kantoormiddag, deze luchtververser houdt je altijd koel en comfortabel. 

Duurzaamheid en Kwaliteit 

De Luvego ventilator is gebouwd om lang mee te gaan. Het hoogwaardige materiaal en de constructie garanderen duurzaamheid en betrouwbaarheid. Je kunt erop vertrouwen dat deze kamerventilator je op warme dagen, en zelfs gedurende vele seizoenen, koel zal houden. 

Eenvoudige Bediening 

Gemak dient de mens, met een bedieningsconsole op de luchtkoeler én afstandsbediening is er altijd wel een manier om de ventilator in te stellen zoals jij dat wilt. Zowel via de bedieningsconsole op de kamerventilator als de afstandsbediening kan je de modus veranderen waardoor de luchtkoeler meer of minder wind creeërt. Verder kan je de ventilator ook laten draaien of de timer instellen via beide bedieningspanelen. 

Extra lange kabel 

Met een kabel van 3 meter kan je de kamerventilator op de gewenste plek plaatsen zonder zorgen te maken of de snoer wel lang genoeg is. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een zacht briesje in de slaapkamer wil hebben maar het stopcontact net te ver weg zou zijn! 

.

Productspecificaties

  • Merk: Luvego
  • EAN: 8719327726693
  • Geluidsniveau (db): 47
  • Tijdklok (timer): Ja
  • Automatisch zwenkbaar: Ja
  • Kleur: Wit

Beoordelingen

Gesponsorde producten