Magnetronrek Verstelbaar Zwart

4647737
37.50
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,8 Sterren
Magnetronrek Verstelbaar Zwart
37.50

Productomschrijving

Ben jij op zoek naar een handige en stijlvolle oplossing om jouw keuken netjes en georganiseerd te houden? Wil je jouw magnetron een speciaal plekje geven en tegelijkertijd ruimte besparen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: ons prachtige magnetron standaard!

Mooi design - voeg stijl toe aan jouw keuken
Laten we beginnen met het esthetische aspect van ons magnetronrek. We begrijpen dat de uitstraling van jouw keuken belangrijk voor je is. Ons rek heeft een eigentijds design dat perfect past bij elke keukenstijl. Het slanke en moderne ontwerp voegt niet alleen stijl toe aan je keuken, maar zorgt er ook voor dat je magnetron er geweldig uitziet op zijn nieuwe plek.

Kwalitatief Materiaal 
We geloven in het leveren van kwaliteit die lang meegaat. Daarom is ons magnetron standaard gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik. Het stevige en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt van dit rek zonder je zorgen te hoeven maken over slijtage.

Verstelbaar van 40 tot 60 cm - pas het aan jouw behoeften aan
Geen twee keukens zijn hetzelfde, en daarom hebben we ons magnetronrek ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Het is verstelbaar van 40 tot 60 cm, wat betekent dat het in vrijwel elke keuken past. Of je nu een compacte keuken hebt of wat meer ruimte tot je beschikking hebt, ons rek past zich aan jouw ruimte aan.

Multifunctioneel - meer dan alleen een magnetronrek
Ons magnetron standaard is niet zomaar een rek; het is een multifunctioneel wonder in jouw keuken. Naast het perfect ondersteunen van je magnetron, kan het ook dienen als een handige keukenkast waar je jouw potten, pannen, of borden kunt opbergen. Bovendien kun je het gebruiken als een aanrechtorganizer om al je keukenbenodigdheden netjes te ordenen. Het is de ultieme ruimtebesparende oplossing die jouw keuken efficiënter maakt.

Makkelijk te reinigen - geen gedoe met onderhoud
We begrijpen dat schoonmaken niet de leukste taak is, dus hebben we ons magnetronrek zo ontworpen dat het eenvoudig te reinigen is. Het gladde oppervlak en de hoogwaardige afwerking maken het schoonmaken een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met lastige hoekjes en moeilijk bereikbare plekken.

Maak de mooiste creaties - geef jouw keuken een upgrade
Met ons magnetronrek heb je niet alleen een handige opbergoplossing, maar ook een extra ruimte om de mooiste culinaire creaties te bereiden. Gebruik het als een extra werkruimte voor het bereiden van maaltijden of als een display voor je favoriete keukenaccessoires. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die dit rek biedt om je keuken naar een hoger niveau te tillen.

Kortom, ons magnetron standaard is niet zomaar een standaard - het is een slimme investering in jouw keuken die je dagelijkse leven gemakkelijker maakt. Met een prachtig design, hoogwaardig materiaal, aanpasbaarheid, multifunctionaliteit, eenvoudig onderhoud en extra werkruimte, is dit rek de perfecte aanvulling op jouw keuken.

Let op: Magnetron niet inbegrepen.

Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: RVS
- Afmetingen (lxbxh): 40-60 cm x 32 cm x 78 cm
- Gewicht: 600 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964702926
  • Positie deurscharnier: Verwisselbaar
  • Inhoud in liters: 0.89
  • Vermogen (Watt): 1.0
  • Kleur: Multikleur
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)
  • Magnetron/oven functies: Warmhouden

Beoordelingen

Gesponsorde producten