Makita Accu Boormachine 18V Compact en krachtig

4411536
265.35
Je kunt 53 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TOOP
3,6 Sterren
Makita Accu Boormachine 18V Compact en krachtig
265.35
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

De Makita DDF485RFJ is een krachtige accu boormachine die uitblinkt in zowel functionaliteit als gebruiksgemak. Met een spanning van 18V biedt deze boormachine voldoende kracht voor diverse toepassingen, van het boren in hout tot het schroeven van zware materialen. Het compacte ontwerp maakt het mogelijk om het gereedschap in krappe ruimtes te gebruiken, terwijl de ergonomische handgreep zorgt voor een comfortabele grip tijdens langdurig gebruik.

 

Afmetingen en Materiaal

De boormachine is compact van formaat, waardoor deze eenvoudig te hanteren is. Gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, biedt de DDF485RFJ niet alleen stevigheid, maar ook een lange levensduur.

 

Functionaliteit en Ontwerp

Deze accu boormachine is ontworpen voor veelzijdigheid met verschillende instellingen voor snelheid en draaimoment. Dit stelt gebruikers in staat om de instellingen aan te passen aan het soort klus dat ze uitvoeren. Het moderne ontwerp van de DDF485RFJ garandeert niet alleen functionaliteit maar ook gebruikservaring.

 

Gebruik en Toepassing

Ideaal voor zowel professionals als doe-het-zelvers, deze boormachine kan worden gebruikt voor diverse projecten zoals meubelmontage, het boren van gaten in muren, en alledaagse reparaties. Door de draadloze functie is de boormachine perfect voor gebruik op verschillende locaties.

 

Kenmerken

  • Krachtige 18V motor
  • Compact en lichtgewicht ontwerp
  • Ergonomische handgreep voor comfort
  • Diverse instelmogelijkheden voor snelheid en koppel
  • Ideaal voor veelzijdig gebruik
  • Draadloos voor gebruik op verschillende locaties

Productspecificaties

  • Merk: Makita
  • EAN: 0088381866361
Gesponsorde producten

Beoordelingen