Makita Accu-Klopboor/Schroefmachine Pink

4411550
129.00
Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TOOP
3,6 Sterren
Makita Accu-Klopboor/Schroefmachine Pink
129.00
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

De Makita HP333DSAP1 is een krachtige en veelzijdige accu-klopboor/schroefmachine die speciaal ontworpen is voor zowel professioneel als hobbymatig gebruik. Met zijn opvallende roze kleur is deze schroefmachine niet alleen functioneel, maar oogt hij ook stijlvol. Deze schroefmachine biedt de noodzakelijke kracht en duurzaamheid die je nodig hebt voor diverse klussen, van boren tot schroeven.

 

Afmetingen en Materiaal

De Makita HP333DSAP1 heeft een compact en lichtgewicht ontwerp, wat het gemakkelijker maakt om in krappe ruimtes te werken. Het materiaal is van hoge kwaliteit, wat zorgt voor een lange levensduur. De accu-technologie garandeert een efficiënte werking en een lange gebruiksduur zonder onderbrekingen.

 

Functionaliteit en Ontwerp

Met zijn krachtige motor en grote koppel, kan deze boormachine niet alleen schroeven met gemak aanbrengen, maar ook door hardere materialen boren. Het ergonomische ontwerp maakt langdurig gebruik comfortabel. De omkeerbare functie biedt extra veelzijdigheid, waardoor je zowel kunt boren als schroeven zonder de machine te wisselen.

 

Gebruik en Toepassing

De Makita HP333DSAP1 is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van het monteren van meubels tot het installeren van keukenapparatuur. Deze schroefmachine is ideaal voor zowel de professional in de bouw als de doe-het-zelver. Met een krachtige accu kan je zonder hinder van snoeren werken.

 

Kenmerken

  • Krachtige accu met lange levensduur
  • Stijlvolle roze kleur
  • Ergonomisch ontwerp voor optimaal gebruik
  • Inclusief batterij en oplader
  • Compact en lichtgewicht voor eenvoudig transport
  • Omkeerbare functie voor boren en schroeven

Productspecificaties

  • Merk: Makita
  • EAN: 0088381899758
Gesponsorde producten

Beoordelingen