Makita Accu-Klopboorschroefmachine 18V Compact en Lichtgewicht

4411544
88.60
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TOOP
3,6 Sterren
Makita Accu-Klopboorschroefmachine 18V Compact en Lichtgewicht
88.60
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

De Makita HP333DZ accu-klopboorschroefmachine is een krachtige en veelzijdige tool, ontworpen om zowel boor\\n -als schroefwerkzaamheden met gemak uit te voeren. Dankzij de robuuste constructie en de krachtige 18V accu biedt dit apparaat uitstekende prestaties voor zowel professionals als doe-het-zelf enthusiasts. De compacte en lichtgewicht ontwerp maakt het ideaal voor gebruik op krappe plekken en langdurige klussen zonder vermoeidheid van de gebruiker.

 

Afmetingen en Materiaal

De HP333DZ heeft een compact formaat dat het eenvoudig maakt om te manoeuvreren in nauwe ruimtes. Het materiaal is bestand tegen slijtage, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het apparaat. Met een gewicht van slechts enkele kilogrammen, is deze boorschroefmachine perfect voor langdurig gebruik.

 

Functionaliteit en Ontwerp

Deze accu-klopboorschroefmachine is uitgerust met verschillende koppelinstellingen, wat zorgt voor een eenvoudige aanpassing aan uiteenlopende materialen en taken. De ergonomische handgreep biedt niet alleen comfort, maar ook een goede grip, zodat je altijd nauwkeurig en veilig kunt werken.

 

Gebruik en Toepassing

De Makita HP333DZ is perfect voor zowel professioneel gebruik als voor hobbyisten. Of je nu meubels in elkaar zet of klusjes in en om het huis uitvoert, deze boorschroefmachine is de juiste keuze. Met zijn krachtige accu kun je zonder onderbrekingen werken, terwijl de veelzijdige functies het geschikt maken voor uiteenlopende soorten werk.

 

Kenmerken

  • 18V Li-ion accu voor krachtige prestaties
  • Compact ontwerp voor eenvoudig gebruik
  • Ergonomische handgreep voor verbeterd comfort
  • Snelle acculader voor minder downtime
  • Diverse koppelinstellingen voor verschillende taken
  • Complete set met twee accu's voor langdurig gebruik

Productspecificaties

  • Merk: Makita
  • EAN: 0088381872195
Gesponsorde producten

Beoordelingen