Makita Accu-slagmoersleutel 1000Nm koppel - 18V

4411586
360.80
Je kunt 72 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TOOP
3,6 Sterren
Makita Accu-slagmoersleutel 1000Nm koppel - 18V
360.80
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

De Makita DTW1001Z accu-slagmoersleutel is een krachtige en veelzijdige tool, ontworpen om de meest uitdagende klussen aan te kunnen. Met een indrukwekkend koppel van 1000Nm is deze slagmoersleutel uitermate geschikt voor het aandraaien en losdraaien van bouten en moeren in verschillende toepassingen, van constructie tot autotechniek. Dankzij de accu-aandrijving kunt u werken op plekken waar geen stroomvoorziening beschikbaar is, waardoor uw werkgebied aanzienlijk wordt vergroot.

 

Afmetingen en Materiaal

De accu-slagmoersleutel heeft een compact en ergonomisch ontwerp, wat zorgt voor een comfortabele grip tijdens gebruik. Hij is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die niet alleen licht van gewicht zijn, maar ook van een robuuste kwaliteit, waardoor hij bestand is tegen schokken en slijtage.

 

Functionaliteit en Ontwerp

De Makita DTW1001Z biedt veelzijdige functionaliteiten, met meerdere instellingsmogelijkheden voor optimale prestaties op verschillende materialen en toepassingen. Het elektronische systeem zorgt voor een gelijkmatige en krachtige krachtlevering, terwijl de ingebouwde LED-lamp zorgt voor een goede verlichting van uw werkomgeving.

 

Gebruik en Toepassing

Deze accu-slagmoersleutel is perfect voor zowel professionele als doe-het-zelf gebruikers. Of u nu een constructieproject uitvoert, reparaties aan uw voertuig doet of andere zware klussen aanpakt, de Makita DTW1001Z is de ideale tool om alle werkzaamheden snel en efficiënt uit te voeren.

 

Kenmerken

  • Hoog koppel van 1000Nm
  • 18V Li-ion batterij (niet inbegrepen)
  • Compact en lichtgewicht design
  • Ingebouwde LED-verlichting
  • Robuuste constructie voor maximale duurzaamheid
  • Snelle verwisseling van accessoires

Productspecificaties

  • Merk: Makita
  • EAN: 0088381803212
Gesponsorde producten

Beoordelingen