Maytoni Outdoor - Landschapsverlichting Wall Street - Zwart

4712504
83.95
Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hoyz
4,3 Sterren
Maytoni Outdoor - Landschapsverlichting Wall Street - Zwart
83.95

Productomschrijving

Wall Street Serie: Een reeks functionele lampen voor landschap- en architectuurverlichting. De behuizing is gemaakt van temperatuur- en corrosiebestendig aluminiumlegering en is geverfd met een zwarte poedercoating. De richting van de lichtstraal kan worden aangepast dankzij de draaibare kappen. Het wordt aanbevolen om Voltega lampen (art. 7060/7061) met een vermogen van 7W en een stralingshoek van 38° in de armaturen te gebruiken. Dimbare versies van de lampen zijn art. 7108/7109.Duurzame Constructie: Gemaakt met een robuust zwart aluminium frame, is deze buitenverlichting ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en langdurige prestaties te leveren.
Veelzijdige Verlichting: Vereist 2 GU10 gloeilampen (niet inbegrepen), waardoor je de helderheid en kleurtemperatuur kunt kiezen die het beste bij je tuin, huis, terras, oprit, pad, patio, balkon of veranda past.
Weerbestendig: Met een IP54-classificatie is dit verlichtingsarmatuur beschermd tegen stof en waterspatten, waardoor het ideaal is voor buitengebruik in verschillende weersomstandigheden.
Perfecte Afmetingen: Met een hoogte van 55 cm, een lengte van 6,5 cm en een breedte van 20,5 cm, is deze verlichtingsoplossing compact maar effectief en past naadloos in je buiteninrichting.
Energiezuinig: Compatibel met gloeilampen tot 50 watt, waardoor je de flexibiliteit hebt om energiezuinige opties te kiezen die het elektriciteitsverbruik verminderen terwijl je buitenruimtes prachtig worden verlicht.

Productspecificaties

  • Merk: Maytoni
  • EAN: 6152923688668
  • Fitting: GU10
  • Vermogen (Watt): 50.0
  • Dimfunctie: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 6,2x20,5x55 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen