Maytoni Outdoor - Landschapsverlichting Willis - Zwart

4712471
54.95
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hoyz
4,3 Sterren
Maytoni Outdoor - Landschapsverlichting Willis - Zwart
54.95

Productomschrijving

Willis Serie: Wand- en vloermodellen voor architecturale en landschapsverlichting. De mat witte cilindrische lampenkap verdeelt de lichtstroom gelijkmatig. Het metalen lichaam is verkrijgbaar in twee tinten: grijs en zwart. IP 54 zorgt voor betrouwbare bescherming tegen stof en vocht. De universele diameter van de modellen (80 mm) maakt het gebruik van lampen met verschillende diameters mogelijk.Duurzame Constructie: Gemaakt met een robuust zwart metalen frame, zorgt deze buitenverlichting voor langdurige duurzaamheid en een strak, modern uiterlijk.
Weerbestendig: Met een IP54-classificatie is dit licht ontworpen om verschillende weersomstandigheden te weerstaan, waardoor het perfect is voor tuinen, terrassen, opritten, paden, patio's, balkons en veranda's.
Aanpasbare Verlichting: Vereist 1 E27 gloeilamp (niet inbegrepen) met een maximum van 60 watt, zodat je de lamp kunt kiezen die het beste past bij jouw stijl en verlichtingsvoorkeuren.
Compacte Afmetingen: Met een hoogte van 30 cm, een breedte van 12,5 cm en een diameter van 8 cm, is dit armatuur compact maar effectief, en biedt het voldoende verlichting zonder te veel ruimte in beslag te nemen.
Veelzijdige Toepassing: Ideaal voor het verbeteren van de sfeer en veiligheid van buitenruimtes, is deze grondlamp perfect voor zowel residentiële als commerciële omgevingen.

Productspecificaties

  • Merk: Maytoni
  • EAN: 6152923674623
  • Fitting: E27
  • Vermogen (Watt): 60.0
  • Dimfunctie: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 8x12,5x30 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen