Medion Internetradio (model: P85444) - titanium - DAB+ en Bluetooth

4670844
139.95
Je kunt 27 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MEDIONshop-Nederland
4,1 Sterren
Medion Internetradio (model: P85444) - titanium - DAB+ en Bluetooth
139.95

Productomschrijving

Zo klinkt muziek

Deze radio brengt de hele wereld van de muziek bij je thuis. Hiervoor zorgen de veelzijdige ontvangstmogelijkheden van FM en DAB tot internet-radiozenders. Je kunt ook via draadloze Bluetooth®-overdracht vanaf je tablet of smartphone je eigen programmabaas worden en je persoonlijke playlists of je actuele favoriete podcasts afspelen. Met de geschikte app kan je via je mobiele apparaten bovendien alle functies van de radio bijvoorbeeld heel comfortabel vanaf de bank regelen – of je gebruikt hiervoor de meegeleverde afstandsbediening. Tot de besturingsmogelijkheden behoort onder andere de basweergave. Want de geïntegreerde basluidspreker zorgt voor een bijzonder levendig geluid dat het beste uit je muziek naar boven haalt.

Draadloos verbonden
Met de Bluetooth-functionaliteit geniet je gewoon van meer gemak. Verbind je mobiele apparaten draadloos om bijvoorbeeld naar je favoriete muziek te luisteren. De draadloze verbinding is in een paar eenvoudige stappen tot stand gebracht en geeft je voldoende bewegingsvrijheid dankzij het grote bereik.

2.1 geluidssysteem
Als je van muziek houdt, heb je een eersteklas afspeelmogelijkheid nodig. Het 2.1 geluidssysteem zal je overtuigen met zijn stereoluidsprekers met hoge resolutie. Een extra subwoofer geeft je precies het krachtige geluid dat je nodig hebt om van het luisteren naar je favoriete nummers een belevenis te maken.

Afspelen vanaf USB-stick
Sla je muziekverzameling gemakkelijk op een USB-stick aan de voorkant op en speel ze rechtstreeks af op de internetradio. De geïntegreerde USB-poort maakt het mogelijk. Een andere praktische functie is de gemakkelijk toegankelijke hoofdtelefoonaansluiting die er vlak naast zit.

Radio-ontvangst van over de hele wereld
Het audiosysteem voorziet je 24 uur per dag van muziek en nieuws uit de hele wereld. Je kunt genieten van klassieke radio-ontvangst via FM of in sterke DAB+ kwaliteit, maar ook van moderne internetradio met meer dan 25.000 internationale stations en veel podcasts. Zo werkt diversiteit!

Muziek streamen gemakkelijk gemaakt
Met deze internetradio ben je je eigen programmadirecteur. Dit wordt gegarandeerd door ondersteuning voor de populaire streamingdiensten Amazon Music en Spotify. Je favoriete afspeellijsten en podcasts zijn beschikbaar met één druk op de knop, waarvan je kunt genieten via de krachtige luidsprekers.

Beter in slaap vallen en wakker worden
De radio biedt twee handige functies voor gebruik in de slaapkamer. Met de slaapfunctie kun je comfortabel naar muziek luisteren terwijl je wegdroomt - de radio schakelt zichzelf uit na een vooraf ingestelde tijd. Met de sluimerfunctie daarentegen kun je jezelf elke ochtend trakteren op een paar extra minuten.

Productspecificaties

  • Merk: Medion
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275225280
  • FM-radio: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 13,5x24x19 (LxBxH)
  • Bluetooth versie: Bluetooth 4.2
  • Energiebron: Netstroom
Gesponsorde producten

Beoordelingen