160 producten

Ook in onze winkels
9.99
Verkoop door: Blokker
4,7 Sterren
(44)
Ook in onze winkels
19.99
Verkoop door: Blokker
3,3 Sterren
(4)
Alleen in onze winkels
6.99
Verkoop door: Blokker
5 Sterren
(4)
Alleen in onze winkels
10.00
Verkoop door: Blokker
4 Sterren
(24)
Alleen in onze winkels
12.99
Verkoop door: Blokker
Ook in onze winkels
29.99
Verkoop door: Blokker
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
12.95
Verkoop door: HGMD
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
14.95
Verkoop door: HGMD
Alleen in onze winkels
9.99
Verkoop door: Blokker
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
49.95
Verkoop door: De-Gadgetwinkel
label.offer.condition.11
4,5 Sterren
(8)
Alleen online verkrijgbaar
43.99
Verkoop door: Kookshoppen
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
54.95
Verkoop door: Dooki
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
9.95
Verkoop door: HGMD
label.offer.condition.11
5 Sterren
(1)
Alleen online verkrijgbaar
10.75
Verkoop door: Shoppartners
label.offer.condition.11
5 Sterren
(1)
Alleen online verkrijgbaar
12.75
Verkoop door: Shoppartners
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
19.99
Verkoop door: M&M&CO
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
28.90
Verkoop door: Knivesandtools
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
9.33
Verkoop door: Pakhuis
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
14.95
Verkoop door: HGMD
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
29.99
Verkoop door: Paudin-Benelux
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
23.90
Verkoop door: Knivesandtools
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
27.99
Verkoop door: TelSell
label.offer.condition.11
5 Sterren
(1)
Nog 5 op voorraad
30.84 18.84
Verkoop door: Cookinglife
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
24.95
Verkoop door: Perow

Veelgestelde vragen

Het is niet aanbevolen om Japanse messen of messen met een hardheid hoger dan 59 HRC te slijpen met een standaard aanzetstaal. Deze messen vereisen een specifieke slijpmethode, omdat het harde staal anders het aanzetstaal kan beschadigen. Gebruik voor deze messen een geschikte messenslijper of wetsteen.

Om een gekarteld mes te slijpen, richt je de slijpstaaf op elke karteling. Slijp aan de zijde waar de kartels ingesneden zijn, vaak is dit de rechter zijde. Leg de staaf in een kartel en beweeg op en neer. Herhaal dit voorzichtig voor elke kartel voor een scherp resultaat.

Een aanzetstaal is ideaal voor dagelijks onderhoud om je messen scherp te houden door kleine braampjes recht te buigen. Een messenslijper is beter geschikt als het mes echt bot is geworden en weer een scherpe snede nodig heeft. Beide tools hebben hun eigen nut in verschillende stadia van messenonderhoud.