Metaltex Castor dunschiller RVS op kaart

4587299
12.47
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Metaltex Castor dunschiller RVS op kaart
12.47
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

Ontdek de Metaltex Castor Dunschiller RVS

Ben je op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle dunschiller? De Metaltex Castor Dunschiller in zilver biedt jou het perfecte keukengerei. Met deze dunschiller haal je een efficiënt en duurzaam product in huis. Deze dunschiller maakt het schillen van aardappelen, groenten en fruit een fluitje van een cent.

Efficiënt en gebruiksvriendelijk

De Metaltex Castor Dunschiller is gemaakt van hoogwaardig rvs (roestvrij staal). Hierdoor blijft de dunschiller lang scherp en roest hij niet. Je hoeft je geen zorgen te maken over slijtage of roest. Daarnaast ligt de dunschiller prettig in de hand, zodat je met gemak en zonder moeite je ingrediënten kunt schillen.

Stijlvol en duurzaam

Het zilveren ontwerp van deze dunschiller ziet er niet alleen prachtig uit in je keuken, maar zorgt ook voor een lange levensduur. Het stijlvolle ontwerp maakt deze dunschiller een aanwinst voor jouw keukenuitrusting. Je geniet zowel van de functionaliteit als van de esthetiek.

Specificaties
  • Categorie: dunschiller
  • Merk: Metaltex
  • Kleur: zilver
  • Materiaal: rvs

Met de Metaltex Castor Dunschiller RVS schil je snel en efficiënt aardappelen, groenten en fruit. Het hoogwaardige roestvrij staal zorgt voor duurzaamheid en gebruiksgemak. Voeg deze stijlvolle en functionele dunschiller toe aan jouw keuken en geniet van de voordelen.

Productspecificaties

  • Merk: Metaltex
  • EAN: 8002526770070
  • Kleur: Zilverkleurig
Gesponsorde producten

Beoordelingen