Microlife NC150 BT voorhoofdthermometer

4618646
59.95
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Microlife NC150 BT voorhoofdthermometer
59.95

Productomschrijving

De Microlife NC150 BT voorhoofdthermometer is een klinisch gevalideerde koortsthermometer die door middel van infraroodtechnologie de lichaamstemperatuur zeer snel en contactloos kan meten op het voorhoofd. De koortsthermometer heeft een groot en duidelijk afleesbaar scherm met achtergrondverlichting (makkelijk voor meten in het donker) en is zeer gemakkelijk in gebruik. Ook is hij erg gebruiksvriendelijk dankzij het optische koortsalarm, de mogelijkheid tot een geruisloze meting en het lichte en ergonomische ontwerp van het apparaat. Zo kan er, bijvoorbeeld wanneer de baby slaapt, perfect van afstand een temperatuurmeting worden gedaan, zonder de huid te raken en de baby wakker te maken.

Deze klinisch goedgekeurde contactloze thermometer meet naast de lichaamstemperatuur ook oppervlaktetemperaturen van bijvoorbeeld een flesje melk, een potje voeding of het (bad)water en zelfs ook de omgevingstemperatuur, zoals bijvoorbeeld de slaapkamer van de baby.

De Microlife NC150 BT maakt gebruik van de Silent Glow™ technologie. Wanneer er een temperatuur van 37,5 graden of hoger wordt gedetecteerd, zal de achtergrondverlichting rood oplichten gedurende 5 seconden. Daarnaast heeft de voorhoofdthermometer ook een koortsalarm, die met 10 korte piepjes waarschuwt als er een te hoge temperatuur is waargenomen. Dit koortsalarm en andere geluiden zijn ook uit te zetten met behulp van Sound Control. Hierdoor is een volledige geruisloze meting mogelijk.

De voorhoofdthermometer heeft 30 geheugenplaatsen tot zijn beschikking voor het opslaan van metingen, inclusief de datum en het tijdstip. Hierdoor kunt u eerdere metingen eenvoudig terugzien en het ziekteverloop goed bijhouden. Doordat de NC150 BT ook beschikt over Bluetooth, kunt u uw metingen ook bijhouden op uw Smartphone in de “Microlife Connected Health+” app. Zo heeft u in 1 overzicht alle eerder gemeten temperaturen gemakkelijk bij de hand.

Productspecificaties

  • Merk: Microlife
  • EAN: 4719003403119

Beoordelingen

Gesponsorde producten