Motorola - Edge 50 5G - 12/512GB - Jungle Green

4736835
505.00
Je kunt 101 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 101 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,5 Sterren
Motorola - Edge 50 5G - 12/512GB - Jungle Green
505.00

Productomschrijving

De Motorola Edge 50 is de ultieme smartphone voor mensen die kracht, stijl en prestaties willen combineren. Met een strak en modern design ligt de telefoon perfect in de hand, terwijl de gebogen randen een verfijnde uitstraling geven. Het 6,6-inch Full HD+ pOLED-display zorgt voor haarscherpe beelden en levendige kleuren, zodat alles wat je ziet tot leven komt. Of je nu aan het streamen bent, games speelt, of je favoriete foto's bekijkt, met de Motorola Edge 50 geniet je altijd van een meeslepende visuele ervaring.

BELANGRIJK: Dit product wordt geleverd zonder adapter en oortjes. Het wordt geleverd met een oplaadkabel. Voor het opladen is een aparte USB-C adapter vereist. Bestel hier een oplader en/of oortjes bij.

Onder de motorkap vind je de Snapdragon® 7 Gen 1-processor, die zorgt voor krachtige en soepele prestaties, of je nu multitaskt, zware apps gebruikt of geniet van grafisch intensieve games. Bovendien zorgt de 5G-connectiviteit ervoor dat je altijd en overal klaar bent voor de toekomst, met supersnelle downloads en vloeiende streams.

Belangrijkste kenmerken van de Motorola Edge 50:

  • 6,6-inch Full HD+ pOLED-display: Geniet van levendige kleuren, diep contrast en scherpe details, perfect voor het bekijken van films, foto's en meer.
  • Krachtige Snapdragon® 7 Gen 1-processor: Voer moeiteloos meerdere taken uit en ervaar snelle prestaties, zelfs bij veeleisende apps en games.
  • 5G-connectiviteit: Sneller internet, waar je ook bent. Stream zonder onderbrekingen en download grote bestanden in een handomdraai.
  • Triple AI-camera: Leg prachtige foto's en video's vast met de geavanceerde camera-instellingen en AI-ondersteuning. Maak moeiteloos professionele opnames in verschillende lichtomstandigheden en geniet van gedetailleerde beelden.
  • 4300 mAh batterij met 68 W TurboPower™ opladen: Nooit meer wachten! Met snel opladen ben je in een paar minuten weer klaar voor de hele dag.
  • Duurzaam design: Gebouwd voor dagelijks gebruik, met een sterke behuizing die bestand is tegen vallen en slijtage, terwijl het stijlvolle ontwerp toch behouden blijft.

Met de Motorola Edge 50 ervaar je de perfecte balans tussen design, kracht en technologie. Deze smartphone is gemaakt om indruk te maken, of je nu werkt, ontspant of onderweg bent.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone

Productspecificaties

  • Merk: Motorola
  • EAN: 0840023265457
Gesponsorde producten

Beoordelingen