Motorola - Razr 50 Ultra - 512GB - Midnight Blue

4706874
1133.00
Je kunt 226 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,5 Sterren
Motorola - Razr 50 Ultra - 512GB - Midnight Blue
1133.00

Productomschrijving

De Motorola Razr 50 Ultra combineert het iconische clamshell-ontwerp van de originele Razr met de nieuwste opvouwbare schermtechnologie. Met zijn slanke profiel en hoogwaardige afwerking van glas en aluminium straalt de Razr 50 Ultra zowel elegantie als robuustheid uit. De verbeterde scharniertechnologie zorgt voor een naadloze sluiting en langdurige duurzaamheid, terwijl het compacte formaat perfect in je zak past.

Beeldscherm en Weergave
Open de Razr 50 Ultra en laat je verrassen door het prachtige 6.9-inch Full HD+ P-OLED-display, dat levendige kleuren en scherpe details biedt, zelfs onder fel zonlicht. Het externe 3.6-inch Quick View-display biedt snelle toegang tot notificaties, muziekbediening en selfies zonder dat je de telefoon hoeft te openen. Beide schermen zijn voorzien van Corning Gorilla Glass voor extra bescherming.

Prestaties en Opslag
Aangedreven door de nieuwste Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3-processor levert de Razr 50 Ultra ongeëvenaarde snelheid en responsiviteit, of je nu multitaskt, gamet of video's streamt.

Camera's
Leg elk moment in adembenemende details vast met de geavanceerde camerasetup van de Razr 50 Ultra. De hoofdcamera beschikt over een 50 MP sensor met optische beeldstabilisatie voor kristalheldere foto's, zelfs bij weinig licht. De 13 MP ultra-groothoeklens met macro-modus biedt veelzijdigheid voor elk type opname. Voor selfies biedt de 32 MP frontcamera scherpte en helderheid, perfect voor videochats en sociale media.

Accu en Opladen
Blijf de hele dag verbonden met de krachtige 4000 mAh batterij die snel en efficiënt oplaadt dankzij de TurboPower™ 45W snellaadtechnologie. Draai je langer mee met minder onderbrekingen en geniet van meer tijd om te surfen, streamen en spelen.

Software en Connectiviteit
De Razr 50 Ultra draait op de pure Android 13-ervaring, zonder onnodige bloatware. Geniet van een gestroomlijnde interface met de nieuwste functies en beveiligingsupdates. Met ondersteuning voor 5G-connectiviteit en WiFi 6E ben je klaar voor de snelste netwerken en toekomstige technologieën.

Veiligheid en Extra's
De Razr 50 Ultra biedt uitgebreide beveiligingsopties, inclusief een vingerafdruksensor en gezichtsherkenning, zodat je gegevens altijd veilig zijn. Daarnaast is de smartphone IP52 spatwaterdicht, waardoor hij bestand is tegen onverwachte regenbuien en morsen.

BELANGRIJK: Dit product wordt geleverd zonder adapter en oortjes. Het wordt geleverd met een oplaadkabel. Voor het opladen is een aparte USB-C adapter vereist. Bestel hier een oplader en/of oortjes bij.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone
  • Adapter
  • Handleiding

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • EAN: 0840023259562
Gesponsorde producten

Beoordelingen