Multy Heavy Duty schuursponsen 3-pack

4586926
10.45
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Multy Heavy Duty schuursponsen 3-pack
10.45

Productomschrijving

Multy Heavy Duty schuursponsen groen 3-pack: Uw Ideale Schoonmaakpartner

Welkom bij Massamarkt! U zoekt krachtige schoonmaaksponsen die zelfs de hardnekkigste vlekken aankunnen? De Multy Heavy Duty schuursponsen in een handige 3-pack zijn precies wat u nodig heeft. Deze groene schoonmaaksponsen zorgen voor een grondige reiniging van uw keuken, badkamer en andere oppervlakken. Met deze sponsen wordt schoonmaken een fluitje van een cent!

Sterk en Duurzaam

De Multy Heavy Duty schuursponsen zijn gemaakt van hoogwaardig viscose. Dit materiaal zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid en absorptievermogen. U geniet langer van efficiënte reiniging zonder dat de sponzen snel verslijten. De groene kleur geeft ze een frisse en schone uitstraling.

Veelzijdig in Gebruik

Deze schoonmaaksponsen zijn ideaal voor diverse schoonmaaktaken. Van het verwijderen van aangekoekte resten op uw kookplaat tot het schrobben van uw gootsteen, de Multy Heavy Duty schuursponsen klaren elke klus. Dankzij de ruwe textuur komen zelfs de meest hardnekkige vlekken los, terwijl het zachte materiaal uw oppervlakken beschermt tegen krassen.

Specificaties
  • categorie: schoonmaakspons
  • merk: Multy
  • kleur: groen
  • materiaal: viscose
Handige 3-pack

U ontvangt drie stoere schoonmaaksponsen in één verpakking. Zo hebt u altijd een schone spons bij de hand. Dit is vooral handig voor grotere schoonmaakklussen of als u verschillende sponsen wilt voor verschillende ruimtes in huis.

Bestel vandaag nog de Multy Heavy Duty schuursponsen 3-pack en ervaar het gemak van efficiënt en grondig schoonmaken. Bij Massamarkt maken we uw schoonmaakroutine makkelijker en effectiever. Klik op de knop hieronder om uw bestelling af te ronden!

Productspecificaties

  • Merk: Multy
  • EAN: 8710648211035
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Viscose
Gesponsorde producten

Beoordelingen