Munchkin - Grippy Dots - Anti-slip Badstippen

4607743
14.49
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Munchkin - Grippy Dots - Anti-slip Badstippen
14.49

Productomschrijving

Houd Uw Kleintje Veilig met Munchkin Grippy Dots Anti-Slip Badstippen

Met de Munchkin Grippy Dots Anti-Slip Badstippen houdt u uw kleintje veilig tijdens het baden. Deze badstippen met patroon biedt een betrouwbare anti-slip oppervlak in het bad, waardoor uitglijden wordt voorkomen en badtijd een plezierige ervaring wordt.

Veilig Baden

De Grippy Dots Badmat van Munchkin is ontworpen om te voorkomen dat uw kleintje uitglijdt tijdens het badderen. De anti-slip stippen zorgen voor een stevige grip op het oppervlak van het bad, wat zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid voor uw kindje.

Zacht en Comfortabel

De badmat is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt voor uw kleintje. Het gestippelde ontwerp voegt een speels tintje toe aan het badritueel en maakt badtijd leuker en aangenamer.

Eenvoudig te Gebruiken

De Grippy Dots Badmat is eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. Leg de mat gewoon in het bad en de anti-slip stippen zorgen ervoor dat hij stevig op zijn plaats blijft liggen. Na gebruik kan de mat gemakkelijk worden schoongemaakt en opgehangen om te drogen.

Duurzaam en Veelzijdig

Gemaakt van duurzaam materiaal gaat de Grippy Dots Badmat lang mee. Bovendien is de mat veelzijdig en kan hij ook worden gebruikt in douchebakken en andere gladde oppervlakken om uitglijden te voorkomen.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Betrouwbare anti-slip oppervlak met stippenpatroon
  • Zacht en comfortabel materiaal
  • Eenvoudig te plaatsen en te verwijderen
  • Duurzaam en veelzijdig ontwerp
  • Inclusief 6 stuks in diverse kleuren

Houd uw kleintje veilig en comfortabel tijdens het baden met de Munchkin Grippy Dots Anti-Slip Badmat. Bestel vandaag nog deze praktische oplossing en geniet van stressvrije badtijden met uw kindje.

.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • EAN: 5019090111966
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten