Munchkin - Sabbelzakje - Blauw

4607762
8.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Munchkin - Sabbelzakje - Blauw
8.99

Productomschrijving

Ontdek Gezond en Veilig Eten met de Munchkin Fresh Food Feeder Fruitspeen Blauw

Praktische Fruitspeen in het Blauw in een Speels Blauw Design - Ideaal voor de Introductie van Vast Voedsel, Stimuleert Zelfstandig Eten, Gemakkelijk te Vullen en Schoon te Maken, Gemaakt van Veilig en BPA-vrij Materiaal

De Munchkin Fresh Food Feeder is ontworpen voor de introductie van vast voedsel op een veilige en speelse manier. Met zijn handige fruitspeen in een levendig blauw design, moedigt deze feeder zelfstandig eten aan en biedt hij een gezonde en veilige manier om je kleintje te laten wennen aan verschillende smaken en texturen.

Ideaal voor de Introductie van Vast Voedsel

De Fresh Food Feeder is ideaal voor de introductie van vast voedsel aan je kleintje. Het geeft ouders de mogelijkheid om veilig en gecontroleerd nieuwe smaken en texturen te introduceren.

Stimuleert Zelfstandig Eten

Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp stimuleert de Fresh Food Feeder zelfstandig eten, waardoor je kleintje de kans krijgt om zijn smaakpapillen te ontwikkelen en motorische vaardigheden te verbeteren.

Gemakkelijk te Vullen en Schoon te Maken

De feeder is gemakkelijk te vullen met stukjes fruit of groente, en het mesh-ontwerp voorkomt verstikkingsgevaar. Bovendien is de Fresh Food Feeder eenvoudig te demonteren en schoon te maken, waardoor het gebruik ervan moeiteloos is voor ouders.

Gemaakt van Veilig en BPA-vrij Materiaal

Bij Munchkin staat veiligheid voorop. De Fresh Food Feeder is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal, waardoor ouders met een gerust hart hun kleintje kunnen laten genieten van gezonde voeding.

Conclusie: Ontdek Gezond en Veilig Eten met de Munchkin Fresh Food Feeder

Kies voor gezond en veilig eten met de Munchkin Fresh Food Feeder. Met zijn levendige blauwe design en gebruiksvriendelijke functies maakt deze feeder de overgang naar vast voedsel leuk en zorgeloos. Bestel vandaag nog de Munchkin Fresh Food Feeder en laat je kleintje genieten van een smakelijke ontdekkingsreis!

Belangrijkste Kenmerken:

  • Ideaal voor de introductie van vast voedsel
  • Stimuleert zelfstandig eten
  • Gemakkelijk te vullen en schoon te maken
  • Gemaakt van veilig en BPA-vrij materiaal
.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • Verpakkingsinhoud: 1x Munchkin - Sabbelzakje - Blauw
  • EAN: 5019090110877
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten