Munchkin - Splash peuter - Besteksetje - Blauw

4607746
13.50
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Munchkin - Splash peuter - Besteksetje - Blauw
13.50

Productomschrijving

Kleurrijke Peuter Besteksetje Perfect voor Zelfstandig Eten

Stel je voor: je peuter die trots aan tafel zit met zijn eigen kleurrijke besteksetje, klaar om zijn favoriete maaltijd te verorberen als een grote jongen of meisje. Bij FerryGut begrijpen we hoe belangrijk het is voor kinderen om zelfstandig te leren eten, en daarom hebben we een peuter bestekset ontworpen die perfect is afgestemd op hun behoeften.

Ontdek de Kleurrijke Wereld van Zelfstandig Eten

Kinderen zijn dol op imiteren, vooral als het gaat om volwassen activiteiten zoals eten aan de eettafel. Met onze kleurrijke peuter besteksetje kunnen ze nu genieten van hun maaltijden als echte grote mensen.

Besteksetje met handige handgrepen

Onze kleurrijke peuter bestekset bevat een vork, mes en lepel, allemaal in peuter-formaat en ontworpen met handgrepen om het vastgrijpen gemakkelijk te maken. Dit betekent dat je peuter moeiteloos kan eten zonder zich zorgen te maken over het wegglijden van het bestek. Bovendien maakt het platte ontwerp van het bestek het oppakken van voedsel een fluitje van een cent, met minimale inspanning.

Veiligheid Voorop

Veiligheid is onze topprioriteit, daarom hebben we ervoor gezorgd dat ons bestek kindvriendelijk is. De mesrand is veilig voor kinderhandjes, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over scherpe randen. En voor extra gemak is onze peuter besteksetje vaatwasmachinebestendig, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is.

Onze peuter bestekset is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en ouder. Het is een geweldige manier om peuters te helpen bij het ontwikkelen van hun zelfstandigheid en hen te laten genieten van maaltijden als echte grote mensen. Dus waar wacht je nog op? Geef je kleintje een vliegende start in de wereld van zelfstandig eten met onze kleurrijke peuter besteksetje van FerryGut!

.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • EAN: 5019090121101
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten