Munchkin - White Hot Safety Spoons - 4 Warmtegevoelige Lepels

4607750
9.95
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Munchkin - White Hot Safety Spoons - 4 Warmtegevoelige Lepels
9.95

Productomschrijving

Ontdek het Gemak en de Vrolijkheid met de Munchkin 6 Warmtegevoelige Lepels met Zachte Randen

De Ideale Lepel Set voor Kleine Fijnproevers - Warmtegevoelige Lepels, Vrolijke Kleurtjes, Vaatwasserbestendig en Zachte Randen

De Munchkin 6 Lepels met Zachte Randen zijn niet zomaar lepels; het is de ideale lepelset voor kleine fijnproevers. Met warmtegevoelige technologie, vrolijke kleurtjes, een handige verpakking van 6 stuks, en zachte randen voor het tandvlees, wordt zelfstandig eten een plezierige en kleurrijke ervaring voor zowel ouder als kind.

Warmtegevoelige Lepels voor Veilig Eten

Deze lepels zijn uitgerust met warmtegevoelige technologie, waardoor ouders gemakkelijk kunnen zien wanneer voedsel te warm is voor hun kleintje. Hiermee wordt zelfstandig eten niet alleen leuk, maar ook veilig.

Leuke, Vrolijke Kleurtjes voor Eetplezier

Met de vrolijke kleurtjes wordt elke maaltijd een feestje. Kinderen zullen genieten van de afwisseling, en ouders kunnen de kleuren gebruiken om hun kleintje te stimuleren om zelfstandig te eten.

Handige Set van 6 voor Diverse Gelegenheden

Deze lepelset wordt geleverd in een handige verpakking van 6 stuks, zodat je altijd voldoende lepels bij de hand hebt. Perfect voor thuis, onderweg, of bij grootouders, maakt deze set zelfstandig eten overal mogelijk.

Vaatwasserbestendig voor Extra Gemak

Ouders hebben al genoeg te doen, en daarom zijn deze lepels vaatwasserbestendig. Het schoonmaken van de lepels is eenvoudig en snel, waardoor er meer tijd overblijft voor leuke activiteiten met je kleintje.

Zacht voor het Tandvlees met Ergonomisch Ontworpen Handvat

Deze lepels zijn niet alleen warmtegevoelig maar ook zacht voor het tandvlees. Het ergonomisch ontworpen handvat zorgt voor een comfortabele grip, waardoor zelfstandig eten nog gemakkelijker wordt.

Conclusie: Ontdek het Gemak van Veilig en Kleurrijk Zelfstandig Eten met Munchkin 6 Warmtegevoelige Lepels met Zachte Randen

Kies voor gemak, vrolijkheid, en veiligheid met de Munchkin 6 Warmtegevoelige Lepels met Zachte Randen. Stimuleer zelfstandig eten met warmtegevoelige technologie, vrolijke kleuren, en een handige set van 6. Ontdek vandaag nog de Munchkin 6 Warmtegevoelige Peuterlepels met Zachte Randen voor een kleurrijk en plezierig eetavontuur!

Belangrijkste Kenmerken:
  • Warmtegevoelige lepels voor veilig eten
  • Leuke, vrolijke kleurtjes voor eetplezier
  • Set van 6 voor diverse gelegenheden
  • Vaatwasserbestendig voor extra gemak
  • Zacht voor het tandvlees met ergonomisch ontworpen handvat
.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • EAN: 5019090115223
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten