Munchkin Space Saving Drying Rack - Ruimtebesparend droogrekje

4607768
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,5 Sterren
Munchkin Space Saving Drying Rack - Ruimtebesparend droogrekje
24.99

Productomschrijving

Ontdek het Munchkin Ruimtebesparend Droogrekje voor Babyflessen - Een Praktische Oplossing voor een Opgeruimde Keuken

Het Munchkin Ruimtebesparend Droogrekje voor Babyflessen is een handige en efficiënte manier om babyflessen en accessoires te drogen na het reinigen. Met zijn compacte ontwerp en ruime capaciteit biedt dit droogrek een georganiseerde oplossing voor het drogen van alle benodigdheden van je kleintje.

Ruim en Functioneel Ontwerp

Dit droogrek is ontworpen om ruimte te bieden aan meerdere babyflessen, spenen, doppen en andere accessoires. De verhoogde houders zorgen voor een optimale luchtcirculatie, waardoor alles snel en gelijkmatig kan drogen.

Afneembare Lade voor Gemakkelijke Reiniging

Met een handige afneembare lade aan de onderkant vangt het droogrek overtollig water op tijdens het droogproces. De lade is eenvoudig te verwijderen en schoon te maken, wat zorgt voor een hygiënische omgeving voor het drogen van babyflessen en accessoires.

Veilig en Duurzaam Materiaal

Het Munchkin Droogrek voor Babyflessen is gemaakt van hoogwaardig, BPA-vrij materiaal dat veilig is voor gebruik met babyproducten. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat het droogrek lang meegaat, zelfs bij dagelijks gebruik.

Compact en Stijlvol Ontwerp

Dankzij zijn compacte formaat past dit droogrek gemakkelijk op het aanrecht of in de keukenkast. Het stijlvolle en eigentijdse ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan je keukeninrichting.

Eenvoudig in Gebruik

Het Munchkin Droogrek voor Babyflessen is eenvoudig te monteren en direct klaar voor gebruik. Plaats eenvoudigweg de babyflessen en accessoires op het rek en laat ze drogen. Het droogrek biedt een praktische en handige oplossing voor het drogen van babyflessen en accessoires.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Ruim ontwerp voor het drogen van meerdere babyflessen en accessoires
  • Afneembare lade voor eenvoudige reiniging
  • Gemaakt van veilig en duurzaam materiaal
  • Compact en ruimtebesparend ontwerp
  • Eenvoudig te monteren en te gebruiken

Met het Munchkin Droogrek voor Babyflessen houd je je babyflessen en accessoires georganiseerd en hygiënisch droog. Geniet van het gemak en de efficiëntie van dit praktische droogrek, speciaal ontworpen voor ouders met kleintjes.

.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • EAN: 5019090518987
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 36,6x28,3x12,8 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen