Nagelknippers 5cm doos a 24 stuks

4587888
28.00
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Nagelknippers 5cm doos a 24 stuks
28.00

Productomschrijving

Nagelknippers 5cm Doos a 24 Stuks – Perfecte Manicure in Een Handomdraai!

Ben je op zoek naar een betrouwbare manier om je nagels te verzorgen? Bij Massamarkt vind je de nagelknippers 5cm doos a 24 stuks. Deze nagelknippers zijn ideaal voor thuisgebruik en professioneel gebruik. Met deze handzame nagelknippers heb je altijd perfect verzorgde nagels binnen handbereik.

Waarom Kiezen Voor Onze Nagelknippers?

Onze nagelknippers zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en bieden een lange levensduur. De zilveren kleur geeft een stijlvolle uitstraling, terwijl de compacte lengte van 5 cm zorgt voor extra gebruiksgemak. Elke doos bevat 24 stuks nagelknippers, waardoor je altijd een reserve hebt. Deze nagelknippers zijn ideaal voor gebruik door het hele gezin of op professionele locaties zoals nagelsalons.

Belangrijkste Kenmerken
  • Merk: Merkloos
  • Kleur: Zilver
  • Lengte: 5 cm
  • Materiaal: Metaal
Gebruiksvriendelijk en Duurzaam

De nagelknippers zijn eenvoudig te gebruiken en liggen goed in de hand. Dankzij het duurzame metaal blijven ze scherp en gaan ze lang mee. De zilveren kleur maakt ze niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De compacte lengte van 5 cm is perfect voor nauwkeurige nagelverzorging.

Bestel Nu en Geniet van Perfecte Nagels!

Of je nu een professionele nagelstylist bent of gewoon je nagels thuis wilt verzorgen, deze nagelknippers zijn de perfecte keuze. Bestel vandaag nog bij Massamarkt en ervaar het gemak van hoogwaardige nagelverzorging!

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8716165700656
Gesponsorde producten

Beoordelingen