Nederland A4 verjaardagskalender

4587062
15.10
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Nederland A4 verjaardagskalender
15.10

Productomschrijving

Vier elke Verjaardag met de Nederland A4 Verjaardagskalender van Comello

Vergeet geen enkele verjaardag meer met de Nederland A4 verjaardagskalender van Comello! Dit handige en stijlvolle product maakt het eenvoudig om alle belangrijke data bij te houden. Of je nu vrienden, familie of collega's hebt die je speciale aandacht verdienen, deze kalender brengt orde in je leven.

Waarom Kiezen voor de Verjaardagskalender van Comello?

De Nederland A4 verjaardagskalender van Comello biedt je zowel functionaliteit als stijl. Met een lengte van 30 cm en breedte van 21 cm past de kalender perfect op je muur of bureau. Je hebt genoeg ruimte om alle verjaardagen, jubilea en andere speciale gelegenheden te noteren. Dankzij het strakke en moderne ontwerp van Comello past de kalender in elk interieur.

Kenmerken van de Nederland A4 Verjaardagskalender
  • Merk: Comello
  • Lengte: 30 cm
  • Breedte: 21 cm

De kalender bevat ook prachtige afbeeldingen die elke maand opvrolijken. Dit geeft je een visuele traktatie telkens wanneer je de aankomende verjaardagen checkt. Het papier van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je notities duidelijk zichtbaar blijven en niet vervagen.

Maak Elke Maand Bijzonder

Met de Nederland A4 verjaardagskalender van Comello voeg je een persoonlijk tintje toe aan je huis of kantoor. Je hoeft geen digitale agenda's meer door te spitten of je geheugen te belasten. Deze kalender houdt je georganiseerd en zorgt ervoor dat je elke bijzondere dag met aandacht viert.

Productspecificaties

  • Merk: Comello
  • EAN: 8716467851049
  • Afmeting (cm): 30x21 (LxB)
Gesponsorde producten

Beoordelingen