Oliva's - Packing Cubes - Packing cubes compression - Kleding organizer voor bagage - 8 delig - Zwart

4631113
37.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Packing Cubes - Packing cubes compression - Kleding organizer voor bagage - 8 delig - Zwart
37.99

Productomschrijving

De Packing Cubes set van Oliva's biedt een complete oplossing voor georganiseerd reizen met compressiezakken die tot 50% ruimtebesparing in je koffer mogelijk maken. De set bevat 8 stuks in een stijlvolle zwarte kleur met grijze ritsen, waaronder vier packing cubes in verschillende maten, een toilettas, een accessoires zakje, een waszak en een schoenentas.


Premium kwaliteit De bagage organizers van Oliva's worden vervaardigd van verdikt en slijtvast polyesterweefsel van premium kwaliteit. Dit materiaal biedt duurzaamheid en bescherming, waardoor je kleding beschermd blijft tegen stoten en vlekken tijdens het reizen. Het waterdichte ontwerp zorgt ervoor dat je spullen droog blijven, zelfs bij onverwachte weersomstandigheden. Bovendien zijn de organizertassen machinewasbaar en zeer licht van gewicht, wat zorgt voor eenvoudig onderhoud en draaggemak tijdens je reizen.


Compressie De 4 packing cubes in deze set fungeren als compressiezakken, waardoor je de mogelijkheid hebt om tot 50% ruimte te besparen in je koffer. Door de compressie worden je kleding en andere items stevig samengedrukt, waardoor ze minder ruimte innemen en je meer kunt inpakken. Deze compressiezakken zijn ideaal voor het organiseren van je bagage en het maximaliseren van de beschikbare ruimte in je koffer of backpack.


Complete set Met deze set van 8 tassen heb je alles wat je nodig hebt om je koffer optimaal in te richten. De vier packing cubes komen in verschillende maten (S, M, L, XL) waardoor je kleding en andere items efficiënt kunt ordenen en scheiden. De toilettas biedt een handige opbergoplossing voor al je toiletartikelen, terwijl het accessoires zakje perfect is voor kleine items zoals elektronica, opladers of reisdocumenten. De waszak en schoenentas zorgen ervoor dat je vuile kleding en schoenen gescheiden blijven van de rest van je bagage, waardoor je reiservaring netjes en georganiseerd blijft. Met de packing cubes set van Oliva's ben je klaar om op reis te gaan met maximale efficiëntie en comfort. - Packing cube S - 25x20cm - Packing cube M - 32x22 cm - Packing cube L - 35x26 cm - Packing cube XL - 42x31cm - Toilettas - Accessoires zakje - Waszak - Schoenentas

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • EAN: 8720726275552
  • Aantal onderdelen: 8
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Polyester

Beoordelingen

Gesponsorde producten