OnePlus - Nord 4 - 512GB - Obsidian Midnight

4727924
533.00
Je kunt 106 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,5 Sterren
OnePlus - Nord 4 - 512GB - Obsidian Midnight
533.00

Productomschrijving

Ontdek de nieuwe standaard in de middenklasse met de OnePlus Nord 4. Dit toestel combineert krachtige prestaties, verbluffende beeldkwaliteit en een elegante vormgeving, waardoor het de ideale keuze is voor zowel werk als ontspanning.

Indrukwekkende Prestaties
Uitgerust met de nieuwste Qualcomm Snapdragon 7-serie processor, levert de OnePlus Nord 4 naadloze prestaties, of je nu aan het gamen bent, meerdere apps tegelijk gebruikt of geniet van je favoriete series.

Prachtig Display
Het 6.74-inch Fluid AMOLED-display met een verversingssnelheid van 120Hz zorgt voor vloeiende beelden en levendige kleuren. Of je nu foto's bekijkt, video's streamt of games speelt, je geniet altijd van de beste beeldkwaliteit.

Professionele Camera's
Met een drievoudige camerasysteem aan de achterzijde, waaronder een 50 MP hoofdcamera, een 8 MP ultragroothoeklens en een 2 MP dieptesensor, leg je elk moment vast in haarscherpe details. De 16 MP selfiecamera zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet tijdens videogesprekken en selfies.

Lange Batterijduur
De 5500 mAh batterij biedt je de hele dag door vermogen. Dankzij de Warp Charge 65-technologie kun je de batterij in slechts enkele minuten opladen, zodat je snel weer op pad kunt.

Strak en Stijlvol Design
De OnePlus Nord 4 heeft een slank en modern design dat niet alleen fijn in de hand ligt, maar er ook nog eens fantastisch uitziet. Beschikbaar in verschillende stijlvolle kleuren, passend bij elke smaak.

OxygenOS
Ervaar een gebruiksvriendelijke interface met OxygenOS, gebaseerd op Android 12. Met handige functies en aanpassingsmogelijkheden haal je het meeste uit je smartphone-ervaring.

5G-connectiviteit
Bereid je voor op de toekomst met 5G-ondersteuning. Geniet van snellere downloads, soepele streaming en betere connectiviteit, waar je ook bent.

Veiligheid en Gemak
De OnePlus Nord 4 beschikt over een snelle en betrouwbare vingerafdrukscanner onder het display en gezichtsherkenning, zodat je eenvoudig en veilig toegang hebt tot je toestel.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone
  • Simnaald
  • Snelstartgids

Productspecificaties

  • Merk: OnePlus
  • EAN: 6921815627340
Gesponsorde producten

Beoordelingen