Oorbellenrekje Zwart Ruimte voor 69 oorbellen

4045197
27.50
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,9 Sterren
Oorbellenrekje Zwart Ruimte voor 69 oorbellen
27.50

Productomschrijving

Ontdek jouw perfecte sieradenoplossing met ons elegante zwarte oorbellenrekje! Dit oogstrelende accessoire biedt niet alleen een stijlvolle manier om je oorbellen te organiseren, maar verheft ook je sieradencollectie naar een geheel nieuw niveau. Hier zijn de onweerstaanbare voordelen van ons oorbellenrekje:

Kwalitatief goed materiaal
Het oorbellenrekje is vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen, waaronder een duurzaam aluminiumrek en een stevige houten voet. De combinatie van deze hoogwaardige materialen zorgt voor een lange levensduur en maakt dit rekje een betrouwbare metgezel voor je sieraden, jaar na jaar.

Eenvoudig in gebruik
Dankzij het doordachte ontwerp is het oorbellenrekje uiterst eenvoudig in gebruik. Plaats je oorbellen moeiteloos in het rek en verwijder ze net zo gemakkelijk wanneer je ze wilt dragen. Geen gedoe meer met het uit de knoop halen van je oorbellen of het zoeken naar een ontbrekende set.

Ruimte voor 69 oorbellen
Ben je dol op het verzamelen van verschillende oorbellen voor elke gelegenheid? Ons oorbellenrekje biedt plaats aan maar liefst 69 paar oorbellen! Van kleine knopjes tot opvallende hangers, je kunt ze allemaal georganiseerd en binnen handbereik houden.

Multifunctioneel, ook voor andere sieraden
Dit veelzijdige rekje beperkt zich niet alleen tot oorbellen. Je kunt het ook gebruiken om je ringen, kettingen en andere sieraden netjes te presenteren. Zo wordt het een centraal sieradenstation waar je al je favoriete stukken op één plek kunt bewaren.

Nooit meer op zoek naar je favoriete set oorbellen
Met ons oorbellenrekje hoef je nooit meer wanhopig te zoeken naar die ene speciale set oorbellen die je wilt dragen. Al je oorbellen liggen geordend en overzichtelijk op het rek, klaar om je stijl te versterken wanneer jij dat wilt.

Maak van jouw sieradencollectie een blikvanger met ons prachtige oorbellenrekje. Met zijn kwalitatief goede materialen, gebruiksgemak en ruimte voor 69 oorbellen is het niet alleen een functioneel accessoire, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Waar wacht je nog op?  

Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Aluminum met houten voet
- Afmetingen (lxbxh): 29,5 cm x 26,5 cm x 3 cm
- Gewicht: 200 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964701035
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen