OPPO - Reno12 F 5G - 256GB - Olive Green

4692710
257.00
Je kunt 51 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,5 Sterren
OPPO - Reno12 F 5G - 256GB - Olive Green
257.00
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

De Oppo Reno 12 F combineert geavanceerde technologie met een elegant design, waardoor het een perfecte keuze is voor iedereen die op zoek is naar een moderne en betrouwbare smartphone. Met een reeks indrukwekkende functies biedt deze telefoon een uitstekende gebruikerservaring.

Scherm
Geniet van een helder en levendig 6,67-inch AMOLED-scherm met een Full HD+ resolutie van 2400 x 1080 pixels. De hoge helderheid en levendige kleuren zorgen voor een meeslepende kijkervaring, ideaal voor het streamen van video's en het spelen van games.

Camera
Maak prachtige foto's en video's met de 50MP AI Triple Camera aan de achterkant. De combinatie van een 108 MP hoofdcamera, 8 MP ultragroothoeklens, en 2 MP macrolens zorgt ervoor dat je elke scène perfect vastlegt. De 32 MP selfiecamera garandeert haarscherpe en levendige zelfportretten.

Prestaties
De Oppo Reno 12 F wordt aangedreven door de Mediatek Dimensity 6300-processor, gecombineerd met 8 GB RAM, waardoor multitasking soepel en responsief verloopt. Met 256 GB interne opslagruimte heb je voldoende ruimte voor al je apps, foto's, en video's.

Batterij en Opladen
De krachtige 5000 mAh batterij zorgt ervoor dat je de hele dag verbonden blijft zonder je zorgen te maken over opladen. Met de 45W SuperVOOC-snellader laad je de telefoon razendsnel op, zodat je nooit lang zonder stroom zit.

Design
De Oppo Reno 12 F heeft een slank en stijlvol ontwerp met een prachtige glanzende afwerking. Met zijn lichte gewicht en ergonomische vorm ligt hij comfortabel in de hand.

Software
Draaiend op het nieuwste ColorOS 13, gebaseerd op Android 13, biedt de telefoon een naadloze en gebruiksvriendelijke interface met tal van aanpassingsmogelijkheden en verbeterde privacyfuncties.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone
  • Simnaald

Productspecificaties

  • Merk: Oppo
  • EAN: 6932169349437
Gesponsorde producten

Beoordelingen