OPPO A78 4G 128GB Zwart

4324277
190.44
Je kunt 38 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Max-ICT-B.V.
4 Sterren
OPPO A78 4G 128GB Zwart
190.44

Productomschrijving

Duik in de dromerige, golvende en glinsterende diamanttexturen met dit unieke ontwerp voor OPPO. Deze prachtige telefoon is een zeker stijlstatement en doet denken aan zonlicht door kristalhelder water.

OPPO's Mist Black is zoveel meer dan puur zwart en voegt de 3D-diepte van atmosferische donderwolken en de glinsterende glans van het oppervlak van een meer 's nachts toe om je ogen te strelen.

Dit dynamische, modieuze designkenmerk zou zich perfect thuis voelen op de catwalk. De contrasterende textuur van deze slimme glanzende strip benadrukt de professionele cameramodule en creëert een moderne, minimalistische sfeer.

Strakke lijnen en scherpe afwerkingen ondersteunen dit coole retro-ontwerp. Het ultraslanke lichaam weegt hetzelfde als drie eieren en is een stuk minder kwetsbaar. Het is even elegant als duurzaam en voelt bijna gewichtloos in je zak of hand.

Of je nu naar je werk moet, de kinderen moet ophalen of je vrienden moet ontmoeten, je hoeft niet te wachten met deze ultrasnelle flitsoplading, die je in slechts 15 minuten naar 43% brengt.

Als u uw telefoon langere tijd opgeladen laat, zal deze supersmartphone uw routines weerspiegelen en u vragen om geoptimaliseerd opladen voor de hele dag in te schakelen om de gezondheid van uw batterij te beschermen. Je telefoon laadt op tot 80% en pauzeert vervolgens. Vervolgens wordt het opladen opnieuw gestart om net op tijd op volle kracht te komen voor wanneer je moet vertrekken.

Speel, luister, kijk, film en fotografeer en geniet perfect van elk moment in het leven, met de geoptimaliseerde soepelheid van Snapdragon's 4G-chip van topkwaliteit.

In de doos:

  • OPPO A78 4G
  • Oplader
  • USB-C Kabel
  • Simnaald
  • Screenprotector (voorafgeplakt door OPPO)
  • Handleiding

Productspecificaties:
Merk: OPPO
Model: A78 4G 
Geheugen: 128GB 
Werkgeheugen: 8GB RAM

Productspecificaties

  • Merk: Oppo
  • EAN: 6932169332354
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten