OPPO Reno11 F - 5G - 256GB - Ocean Blue

4612922
289.00
Je kunt 57 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket.nl
3,5 Sterren
OPPO Reno11 F - 5G - 256GB - Ocean Blue
289.00

Productomschrijving

OPPO Reno11 F 5G - Snelheid Ontmoet Stijl

Stap in de wereld van snelheid en verfijning met de OPPO Reno11 F 5G. Deze krachtige smartphone biedt indrukwekkende prestaties en een eigentijds design, waardoor het de perfecte metgezel is voor iedereen die verbonden wil blijven en wil genieten van hoogwaardige functies.

Verbluffend 6.7-inch AMOLED-display: Ervaar heldere kleuren en diepe contrasten op het prachtige scherm van de OPPO Reno11 F 5G. Met een vloeiende 120Hz verversingssnelheid is elke interactie soepel en meeslepend.

Krachtige 5G-prestaties: Met de Mediatek Dimensity 7050 processor en 5G-connectiviteit biedt de Reno11 F 5G supersnelle downloads, vloeiende streaming en responsieve gaming, waar je ook bent.

Indrukwekkend Camerasysteem: Leg elke scène vast met professionele precisie dankzij de veelzijdige quad-camera setup. Met een 64 MP hoofdcamera, ultragroothoeklens en macrocamera ben je klaar voor elke fotografische uitdaging.

Lange Batterijduur: Blijf de hele dag productief en vermaakt met de krachtige batterij van de Reno11 F 5G. Dankzij 67W snelladen ben je snel weer klaar voor gebruik.

Stijlvol Design: De OPPO Reno11 F 5G is ontworpen met aandacht voor detail. Het slanke en eigentijdse ontwerp ligt comfortabel in de hand en trekt bewonderende blikken.

ColorOS: Geniet van een intuïtieve en aanpasbare gebruikerservaring met ColorOS, gebaseerd op Android. Ontdek handige functies en optimaliseer je smartphone naar wens.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone
  • Simnaald
  • Snelstartgids
  • Veiligheidsgids

Productspecificaties

  • Merk: Oppo
  • EAN: 6932169342926

Beoordelingen

Gesponsorde producten