OXO - Vaatwasmachinereiniger - 250 ml - 1 stuks

4703328
7.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DealDonkey
4,2 Sterren
OXO - Vaatwasmachinereiniger - 250 ml - 1 stuks
7.99

Productomschrijving

Houd je vaatwasser in topconditie met de OXO Vaatwasmachinereiniger. Deze krachtige reiniger van 250 ml is speciaal ontwikkeld om vet, kalkaanslag en andere hardnekkige resten effectief te verwijderen die zich in je vaatwasser hebben opgehoopt. Door regelmatig gebruik te maken van deze vaatwasmachinereiniger verleng je de levensduur van je vaatwasser en zorg je voor een schone en hygiënische vaat.

Krachtige en effectieve formule
De formule van de OXO Vaatwasmachinereiniger is zowel krachtig als effectief, maar tegelijkertijd mild voor je vaatwasser en de omgeving. Zonder extra inspanning zorgt deze reiniger voor een grondig onderhoud van je vaatwasser, waardoor deze optimaal blijft functioneren. Voor een langere levensduur van je vaatwasser wordt aanbevolen om de reiniger eens per maand te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing
De OXO Vaatwasmachinereiniger is eenvoudig in gebruik. Verwijder het etiket van de dop, maar laat de dop op de fles zitten. Plaats de fles ondersteboven in de bestekmand of een andere plek in het rek van je vaatwasser en draai een normaal wasprogramma op 65°C.

Verwijdert vet en kalkaanslag
Deze vaatwasmachinereiniger is een essentieel onderhoudsproduct voor elke vaatwasser. Het verwijdert effectief vet, kalkaanslag en andere hardnekkige resten, waardoor je vaatwasser langer meegaat en je vaat altijd hygiënisch schoon is.

OXO Vaatwasmachinereiniger bestellen?
Zorg voor een schone en efficiënte vaatwasser met de OXO Vaatwasmachinereiniger. Bestel vandaag nog en verleng de levensduur van je vaatwasser met deze krachtige en effectieve reiniger!

Specificaties:

  • Merk: Oxo
  • Inhoud: 250 ml
  • Aantal: 12 stuks
  • Gebruiksaanwijzing: Verwijder het etiket op de dop en gooi het weg. Laat de dop zitten. Plaats de fles ondersteboven in de bestekmand. Draai een normaal wasprogramma op 65°C.

Productspecificaties

  • Merk: OXO
  • EAN: 5902230501799
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Reiniger geschikt voor: Wasmachine
Gesponsorde producten

Beoordelingen