Patisse pollepel hout 32cm

4587869
9.54
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Patisse pollepel hout 32cm
9.54
Bekijk en vergelijk verkopers

Productomschrijving

Patisse Pollepel Hout 32cm - De Perfecte Keukenhulp

Welkom bij Massamarkt! Zoek je een betrouwbare en duurzame pollepel? Dan is de Patisse pollepel hout 32cm de ideale keuze voor jouw keuken. Deze pollepel, van het bekende merk Patisse, biedt alles wat je nodig hebt voor het bereiden van heerlijke gerechten.

Duurzaam en Natuurlijke Materialen

De Patisse pollepel is gemaakt van hoogwaardig hout. Dit natuurlijke materiaal zorgt voor een lange levensduur en is vriendelijk voor je kookgerei. Houten keukengerei beschadigt je pannen niet, wat ideaal is voor antiaanbaklagen. Bovendien geeft de houten kleur een warme en authentieke uitstraling aan je keuken.

Perfecte Lengte voor Comfortabel Gebruik

Met een lengte van 32 cm ligt deze pollepel prettig in de hand en biedt hij voldoende bereik in diepe pannen en potten. Hierdoor roer je moeiteloos in je gerechten zonder te knoeien. De ergonomische vorm van de pollepel zorgt ervoor dat je comfortabel werkt, zelfs bij langdurig koken.

Gebruiksvriendelijke Keukenhulp

De Patisse pollepel is niet alleen functioneel, maar ook eenvoudig te onderhouden. Na gebruik spoel je de pollepel af met warm water en laat je hem goed drogen. Zo blijft hij in topconditie en heb je er jarenlang plezier van.

Productdetails
  • Merk: Patisse
  • Kleur: hout
  • Lengte: 32 cm
  • Materiaal: hout
Ontdek de Voordelen van Houten Pollepels

Houten pollepels zijn een uitstekende keuze voor jouw keuken vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Ze zijn ideaal voor het roeren in verschillende soorten potten en pannen. Hout heeft van nature antibacteriële eigenschappen, wat bijdraagt aan een hygiënische kookomgeving.

Productspecificaties

  • Merk: Patisse
  • EAN: 8712187931542
  • Afmeting (cm): 32 (L)
Gesponsorde producten

Beoordelingen