PEACE Uitvouwbare Grondbox - 150x150cm - Playpen - Babybox - Speelbox met 50x Oceaan Ballen + Handringen

4666260
179.00
Je kunt 35 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PEACE Uitvouwbare Grondbox - 150x150cm - Playpen - Babybox - Speelbox met 50x Oceaan Ballen + Handringen
179.00

Productomschrijving

De PEACE Baby Uitvouwbare Speelbox is niet alleen een boeiende speelomgeving voor uw kleintje, maar ook buitengewoon praktisch voor ouders, dankzij het slimme en handige ontwerp. Met afmetingen van 150 cmx150 cm biedt deze speelbox een ruime speelruimte, waardoor uw baby vrij kan bewegen en ontdekken.

Wat deze speelbox onderscheidt, is het uitvouwbare ontwerp, waardoor het opzetten en opbergen moeiteloos is. Het opzetten van de speelbox is net zo eenvoudig als het uitvouwen, waardoor u kostbare tijd bespaart. Wanneer het speelmoment voorbij is, kunt u de speelbox met gemak weer inklappen tot een compact formaat, zodat het minimale opbergruimte inneemt.

Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de speelbox duurzaam is, terwijl het tegelijkertijd gemakkelijk te reinigen is. Dit maakt het niet alleen geschikt voor gebruik binnenshuis, maar ook voor activiteiten in de buitenlucht. Het robuuste ontwerp waarborgt de veiligheid van uw baby tijdens het spelen.

Met 50 levendige oceaanballen en 2 speelringen biedt deze speelbox niet alleen vermaak, maar stimuleert het ook de ontwikkeling van essentiële vaardigheden bij uw kleintje. Of het nu gaat om het bevorderen van motorische vaardigheden door het vastpakken van de speelringen of het ontwikkelen van de zintuigen door interactie met de oceaanballen, deze speelbox is een complete ervaring voor de kleintjes.

In het streven naar de beste dienstverlener te zijn in heel Europa, voldoet de PEACE Baby Uitvouwbare Speelbox aan de behoeften van zowel ouders als kinderen. Praktisch, duurzaam en educatief, dit product belichaamt de perfecte balans tussen plezier en functionaliteit. Investeer in de groei en ontwikkeling van uw kind met deze uitstekende speelbox!

Productspecificaties

  • Merk: PEACE
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 5404037400287
  • Vorm: Vierkant
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 150x66 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten