Pegasi mini basketbalbord deur Led 45x30cm

4672592
46.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Pegasi mini basketbalbord deur Led 45x30cm
46.99

Productomschrijving

Pegasi Mini basketbalbord deur led 45x30cm is ideaal voor het hobbygebruik thuis of op kantoor. Dit leuke mini basketbalbord kan gemakkelijk aan de deur gehangen worden door middel van twee handige beugeltjes.

 

Het stevige backbord van de mini basketbalring is gemaakt van duurzaam kunststof dat bestand is tegen breken. De score wordt duidelijk aangeduid met behulp van ledverlichting op het bord. Het bord heeft een afmeting van 45 x 30 cm. Ook heeft de mee verende ring op het mini basketbalbord een diameter van 20 cm en is voorzien van een sterk nylon net. Bij aanschaf ontvangt u tevens een mini basketbbal en een handig pompje, zodat u direct kunt beginnen met spelen.

 

Dit mini basketbalbord is geschikt voor gebruik binnenshuis en wordt geleverd inclusief led scoretelling, size 2 mini bal en een pompje. Tevens worden ook de benodigde beugels meegeleverd. De stalen ring veert mee en heeft een dikte van 10 mm met een diameter van 20 cm. Het kunststof backbord heeft een afmeting van 45 x 30 cm en het duurzame nylon basketbalnet zorgt ervoor dat het lang meegaat. Daarnaast wordt er ook 1 mini basketbal en een pompje bijgeleverd. Het totale gewicht bedraagt slechts 3 kg, terwijl de verpakking qua afmetingen 48 x 33 x 10 cm meet.

Productspecificaties

  • Merk: Pegasi
  • EAN: 8720615914111
Gesponsorde producten

Beoordelingen