Philips Dubbelwandige waterkoker 5000-serie HD9395/90

4604984
49.99
of gebruik 9.998 Douwe Egberts waardepunten, meer over het D.E. spaarprogramma?
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Verkoop door Blokker
Philips Dubbelwandige waterkoker 5000-serie HD9395/90
49.99

Productomschrijving

De Philips Dubbelwandige Waterkoker 5000-serie HD9395/90 is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, efficiënte en stijlvolle waterkoker. Met zijn dubbele wand voor veiligheid, voedselveilige roestvrijstalen binnenkant en energiezuinige kopjesaanduiding, biedt deze waterkoker alles wat u nodig heeft voor probleemloos koken.

Belangrijke Kenmerken

Slim en mooi design
De Philips HD9395/90 is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het strakke design past perfect in elke keuken en de 360-graden voet maakt het plaatsen van de waterkoker eenvoudig vanuit elke hoek. Dankzij de snoerwikkelaar blijft uw aanrecht netjes en georganiseerd.

Koele buitenkant door dubbele wand
De dubbelwandige constructie van deze waterkoker zorgt ervoor dat de buitenkant koel blijft, zelfs wanneer het water binnenin kookt. Dit maakt het apparaat veiliger in gebruik, vooral in huishoudens met kinderen.

Capaciteit van 1,7 liter
Met een royale capaciteit van 1,7 liter is deze waterkoker ideaal voor grote gezinnen of wanneer u gasten over de vloer heeft. U kunt gemakkelijk tot zeven kopjes water in één keer koken, wat tijd en energie bespaart.

Hygiënisch en duurzaam roestvrij staal
De binnenkant van de waterkoker is gemaakt van voedselveilig roestvrij staal, wat zorgt voor maximale hygiëne en duurzaamheid. Dit materiaal is corrosiebestendig en eenvoudig schoon te maken, waardoor uw waterkoker langer meegaat en uw water altijd schoon blijft.

Energiezuinig met kopjesaanduiding
De kopjesaanduiding aan de binnenkant van de waterkoker helpt u om precies de juiste hoeveelheid water te koken, waardoor u energie en water bespaart. Dit maakt de Philips HD9395/90 niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Aan/uit-indicatielampje
Het elegante aan/uit-lampje laat u in één oogopslag zien of de waterkoker is ingeschakeld, wat bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.

Droogkookbeveiliging
Dankzij de ingebouwde Strix-controller schakelt de waterkoker automatisch uit als er geen water meer in zit of wanneer hij van de basis wordt gehaald. Dit voorkomt droogkoken en beschermt het apparaat tegen schade.

360-graden voet
De handige 360-graden voet met draai-connector maakt het mogelijk om de waterkoker in elke gewenste richting te plaatsen. Dit biedt extra flexibiliteit en gemak in gebruik.

Deksel met veerontgrendeling
Met één druk op de knop opent u moeiteloos het deksel, dankzij de veerontgrendeling. Dit maakt het vullen en reinigen van de waterkoker snel en eenvoudig.

Productspecificaties

  • Merk: Philips
  • Inwisselbaar voor Douwe Egberts punten: Ja
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Serie: Philips Series 5000
  • Artikelnummer: 0017628
  • EAN: 8720389031649
  • Materiaal behuizing: Kunststof
  • Inhoud in liters: 1.7
  • Waterfilter: Ja
  • Vermogen (Watt): 2200.0
  • Droogkookbeveiliging: Ja
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten