Pizzascheppen
0 producten
Geen product gevonden
We kunnen geen producten tonen die aan deze filters voldoen. Wijzig de filters of gebruik de filters in een andere categorie.
Veelgestelde vragen
Om je pizza gemakkelijk van de pizzaschep te krijgen, kun je een beetje maïsmeel of bloem op de schep strooien voordat je de pizza plaatst. Dit voorkomt dat de pizza blijft plakken. Zorg er ook voor dat je bodem en saus goed zijn, zodat deze niet over de rand loopt en plakken voorkomt.
Een geperforeerde pizzaschep is ideaal voor het bakken van de perfecte pizza. De gaten in het blad zorgen ervoor dat overtollig bloem, maïsmeel of semolina eenvoudig verwijderd kan worden terwijl je de pizza schuift. Dit helpt niet alleen bij het voorkomen van een aangebrande bodem, maar maakt de schep ook lichter en gemakkelijker te hanteren.
Om je pizza in de oven te krijgen, gebruik je een grote pizzaschep, ook wel inschieter genoemd. Schuif de uitgerolde en belegen pizza voorzichtig op de schep. Met een kleinere pizzaschep, de uitschieter, kun je de pizza draaien en uit de oven tillen. Geniet daarna van je perfect gebakken pizza!