Plantensproeier Medusa kunststof 0,7 liter - zwart

4708461
11.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Plantensproeier Medusa kunststof 0,7 liter - zwart
11.95

Productomschrijving

Plantensproeier Medusa - 0,7 Liter

De Plantensproeier Medusa is de ideale oplossing voor het verzorgen van uw kamerplanten, bloemen, en kleine tuinen. Met een capaciteit van 0,7 liter biedt deze sproeier precies de juiste hoeveelheid water om uw planten gezond en gehydrateerd te houden.

Kenmerken:

- Compact Formaat: De Medusa plantensproeier heeft een inhoud van 0,7 liter, wat hem perfect maakt voor dagelijks gebruik. Het compacte formaat maakt hem gemakkelijk hanteerbaar en ideaal voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik.
- Handige Verstuiver: De sproeier is uitgerust met een verstelbare sproeikop, zodat u eenvoudig de gewenste sproeisterkte kunt instellen, van een fijne mist tot een gerichte straal. Dit maakt de Medusa plantensproeier veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten planten.
- Duurzaam Materiaal: Gemaakt van stevig kunststof, is deze sproeier duurzaam en bestand tegen intensief gebruik. Het materiaal is licht van gewicht, waardoor de sproeier comfortabel in gebruik is, zelfs wanneer hij volledig gevuld is.
- Makkelijk te Gebruiken: Dankzij de ergonomisch ontworpen handgreep ligt de sproeier prettig in de hand en kunt u moeiteloos uw planten bewateren. De brede opening maakt het vullen van de sproeier eenvoudig en zonder morsen.
- Stijlvol Ontwerp: De Medusa plantensproeier heeft een modern en functioneel ontwerp dat niet alleen praktisch is, maar ook stijlvol genoeg om in het zicht te houden. Het tijdloze ontwerp past in elke tuin of interieurstijl.

De Plantensproeier Medusa is een must-have voor iedere plantenliefhebber. Of u nu uw kamerplanten fris wilt houden of uw tuin bloemen wilt verzorgen, deze sproeier biedt een eenvoudige en effectieve oplossing voor het bewateren van al uw planten.

Productspecificaties

  • Merk: Dutchlander
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8590415961338
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 11x11x22 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 100.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen