Plantensproeier Pilea 1 liter Taupe

4713520
13.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Plantensproeier Pilea 1 liter Taupe
13.95

Productomschrijving

Plantensproeier Pilea - 1 Liter - Taupe

De Plantensproeier Pilea is de ideale tool voor iedereen die van planten houdt! Met een inhoud van 1 liter is deze sproeier perfect voor het verzorgen van al uw kamerplanten, tuinplanten of bloemperken. Zijn elegante taupe kleur en gebruiksvriendelijke ontwerp maken hem niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw tuin- en kameraccessoires.

Kenmerken:

- Ruime Inhoud van 1 Liter: Deze sproeier heeft een inhoud van 1 liter, groot genoeg om meerdere planten in één keer te bewateren. Ideaal voor zowel kleine potplanten als grotere tuinen.
- Stijlvolle Kleur: De taupe kleur van de sproeier geeft een moderne en elegante uitstraling, passend bij elke interieur- of tuinstijl. Hij ziet er zo goed uit dat je hem met trots kunt laten staan!
- Ergonomisch Ontwerp: De Pilea plantensproeier is ontworpen voor comfort en gebruiksgemak. De stevige handgreep en het lichte gewicht maken het sproeien van planten moeiteloos en comfortabel.
- Instelbare Sproeikop: Met de verstelbare sproeikop kunt u gemakkelijk wisselen tussen een fijne mist of een krachtige straal, afhankelijk van de behoefte van uw planten. Dit zorgt voor optimale hydratatie zonder overbewatering.
- Duurzaam en Milieuvriendelijk: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is deze sproeier stevig, duurzaam en ontworpen om lang mee te gaan. Het materiaal is gemakkelijk schoon te maken en zorgt ervoor dat de sproeier zijn kwaliteit behoudt.

Met de Plantensproeier Pilea kunt u eenvoudig en stijlvol zorgen voor al uw planten. Geef uw groene vrienden de zorg die ze verdienen en voeg een praktisch én mooi stuk gereedschap toe aan uw tuincollectie!

Bestel de Plantensproeier Pilea vandaag nog en maak van plantenverzorging een plezierige ervaring!

Productspecificaties

  • Merk: Dutchlander
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8590415017516
  • Inhoud in liters: 1.0
  • Kleur: Taupe
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 95x95x27 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 95.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen