Pokémon Pikachu Pluche Knuffel (30cm)

4717229
34.54
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Pokémon Pikachu Pluche Knuffel (30cm)
34.54

Productomschrijving

Pokémon Pikachu pluche knuffel - het perfecte maatje voor Pokémon Fans

Maak kennis met de ster van de Pokémon franchise: Pikachu... als knuffel! Deze iconische Pokémon is niet alleen de ster van de franchise, maar ook een onmisbare knuffel voor elke fan! Deze pluche knuffel vangt de levendige energie en het onweerstaanbare charme van Pikachu in een vorm die ideaal is voor knuffelen en decoreren.

Superzachte kwaliteit voor onbeperkt knuffelplezier

Deze Pikachu pluche knuffel is vervaardigd uit uiterst zachte, premium materialen die perfect zijn voor urenlang knuffelen. Bovendien behoudt de knuffel ook zijn vorm en zachtheid, zelfs na veelvuldig gebruik. Of je nu een kind of een volwassene bent, deze Pikachu pluche knuffel is een bron van comfort en plezier.

Een ideaal cadeau voor fans van de Pokémon franchise

Ben je op zoek naar het ideale cadeau voor een Pokémon-liefhebber? Deze Pikachu pluche knuffel is dé keuze. Of het nu gaat om een verjaardag, Pokémondag of gewoon als verrassing, Pikachu zal ongetwijfeld een glimlach tevoorschijn toveren.

Een vrolijk accent voor elke kamer

Dankzij zijn vrolijke uitstraling en gezellige formaat is deze Pikachu knuffel perfect om overal in je huis neer te zetten. Zet hem op je bed, je bank of naast je tijdens het kijken van je favoriete Pokémon afleveringen. Pikachu staat altijd klaar om je gezelschap te houden en je kamer op te fleuren met zijn speelse charme. Pika pika!

Een must-have voor Pokémon verzamelingen

Als je een verzamelaar bent of gewoon een fan van Pikachu, dan mag deze pluche knuffel niet ontbreken in jouw collectie. Hij is zorgvuldig ontworpen om de essentie van Pikachu vast te leggen en is een must-have voor iedere Pokémon-liefhebber die zijn verzameling wil uitbreiden met een schattige en hoogwaardige knuffel.

Bestel jouw Pikachu knuffel vandaag nog!

Wacht niet af en verfijn jouw Pokémon verzameling met deze onweerstaanbare Pikachu! Laat Pikachu's charme jouw huis vullen en voel de speelse - elektrische - energie van een van de meest favoriete Pokémon aller tijden!

Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.
Grootte: 30 cm.

Productspecificaties

  • Merk: Nintendo
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 0889933977302
Gesponsorde producten

Beoordelingen